Hollywoodská kráska Scarlett Johansson se provdala za úspěšného komika. K oltáři kráčela už potřetí

Herečka se provdala za amerického komika
Herečka se provdala za amerického komika
Foto: Showpix.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 30. 10. 2020

Herečka Scarlett Johansson (35), známá z marvelovských filmů, musela svatbu s partnerem a komikem Colinem Jostem (38) dlouho odkládat kvůli celosvětové pandemii koronaviru, ale tentokrát se konečně dočkala a v pořadí už potřetí prožila svůj svatební den. Zpráva o jejím sňatku se objevila v oznámení charitativní organizace, kterou podporuje.

"Jsme skutečně nadšení, že můžeme oznámit novinu, že Scarlett Johansson a Colin Jost se o víkendu vzali na komorním obřadu, kterého se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé. Vše proběhlo s dodržením opatření kvůli covid-19 a a bezpečnostních pokynů," oznámila nezisková organizace Meals On Wheels Association of America, jak uvedl web Silive.com.

Ta se věnuje rozvozu jídel lidem, v jejichž možnostech není připravit si vlastní pokrm a nemají ani peníze na to, aby si ho koupili. Herečka a maminka šestileté dcery Rose Dorothy, kterou má z předchozího manželství s francouzským novinářem Romainem Dauriacem (38), je jednou z celebrit, která organizaci podporuje.

Americký komik a spisovatel Colin Jost požádal hollywoodskou krásku Johansson o ruku v květnu 2019. "Většinou slýcháme, jak jsou vztahy nebo manželství komplikované, ale nemusí to tak být vždycky. Vztahy mohou být snadné a zábavné," řekl novomanžel slavné herečky v rozhovoru pro magazín People.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.