Reklama:

Těhotná Berenika Kohoutová se pochlubila potetovaným bříškem. V rozepnuté košili ukázala, jak se zakulacuje

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 5. 2024

Všestranná umělkyně Berenika Kouhoutová čeká druhé miminko. Oproti prvnímu těhotenství, kdy čekala dceru Lolu, se herečka a zpěvačka ukazuje s těhotenským bříškem častěji. Talentovaná brunetka nyní sdílela ve svém »instastories« fotku z výtahu, na které ukázala své zakulacené bříško v širokých kalhotách. V horní části bříška je vidět i Bereničino výrazné tetování. Dcera spisovatelky Ireny Obermannové dokázala těhotenství před veřejností utajit dlouhou dobu. Dala o něm vědět až nedávno prostřednictvím hudebního klipu, ve kterém bříško ukázala. V utajení se jí také podařilo v roce 2021 provdat za manžela Kryštofa Kubína. Pro ŽivotvČesku.cz uvedla, proč nezveřejnila datum své svatby.

Reklama:

Berenika Kohoutová přivedla své první dítě na svět v roce 2020. Dcerka Lola se narodila na svatého Valentýna. O rok a půl později se provdala za Kryštofa Kubína, se kterým aktuálně čeká druhé miminko. Hudebnice a herečka se radostnou zprávou pochlubila prostřednictvím svého klipu, ve kterém ukázala poprvé veřejně bříško jen ve spodním prádle.

Reklama:

Od té doby se brunetka pochlubila bříškem již několikrát. Naposledy prostřednictvím takzvané »výtahovky«, kdy odhalila i své výrazné tetování, které má v horní části břicha. Na Instagramu se pár dnů předtím ukázala i v plavkách.

Berenika Kohoutová v září oslaví s manželem tříleté výročí svatby. Veselka, jež se uskutečnila v Mlýně na Dobré vodě, proběhla v utajení. Umělkyně po svatbě vysvětlila, proč svůj velký den tajila. "Nechtěla jsem to ani oficiálně zveřejňovat a přijde mi, že není nutné psát o nějakém datu, kdy přesně jsem měla svatbu," řekla tehdy pro ŽivotvČesku.cz. Sympatická brunetka se vdávala již podruhé. Poprvé se provdala v roce 2016 za Pavla Čecháka, po roce následoval rozvod.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: