Reklama:

Leoš Mareš ukázal postavu bez trička, mladší by mu vysekanou figuru mohli závidět. Komentář Filipa Grznára

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 31. 5. 2024

Už jsou to dva týdny, kdy moderátor Leoš Mareš vyrazil se synem Jakubem na náročnou expedici do Afriky. Otec a syn si podle příspěvků, které Mareš sdílí na sociální síti, sáhli na dno. Kromě obrovského fyzického vyčerpání a pocitů diskomfortu měl výšlap na horu Kilimandžáro zajisté i přínosy. Mimo zážitku na celý život se dostal téměř padesátiletý showman do ještě lepší formy, než jakou měl před odjezdem. Snímek, na kterém je Mareš do půl těla, okomentoval pro ŽivotvČesku.cz kulturista a zápasník MMA Filip Grznár.

Reklama:

Na druhou polovinu letošního května moderátor Leoš Mareš nezapomene do konce svého života. Náročnou výpravu na horu Kilimandžáro podnikl se starším synem Jakubem předtím, než mladík odletí studovat do USA. Výprava, která ze začátku vypadala dobrodružně, se pro Mareše postupně stala peklem.

Reklama:

Jak v jednom z příspěvků uvádí, sáhl si na úplné dno. "Adrenalin a radost z dosažení vrcholu jsou pryč. Jsem na konci svých sil. Zbývá jen nekonečné klesání. A mně je strašně špatně. Hlava mně nesnesitelně třeští, záda se odhodlala odejít z mého těla. Stále nemůžu pořádně dýchat a jediné, co chci, je, aby to už proboha skončilo," napsal k jednomu z videí.

O nějakou dobu později se už ale oblíbený spíkr znovu usmíval. Vyfotil se v hotelu do půl těla a byl překvapený, jak během náročné expedice zhubnul. "Takže už víme, že když budeme potřebovat shodit podkožní tuk na břiše, půjdu prostě někam na nějakou horu," napsal ke snímku vzkaz své trenérce, která ho dávala půl roku před začátkem jeho turné do formy.

Vysekanou postavu showmana okomentoval pro ŽivotvČesku.cz influencer a odborník na zdravou výživu Filip Grznár. "Může být inspirací pro hodně lidí, že cvičit se dá v každém věku, zároveň je obdivuhodné, že člověk s jeho příjmením, ačkoliv by nemusel nic dělat, tak se chce udržet ve formě. Tleskám mu," řekl známý kulturista a youtuber pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: