Reklama:

Marie Růžičková ukázala své výrazné opálení a plejádu tetování jen v plavkách

Marie Růžičková
Marie Růžičková
Foto: Se svolením Marie Růžičkové
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 6. 2024

Marie Růžičková, manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky, se už připravuje na dovolenou. V plavkách se vyfotila před zrcadlem a snímkem se pochlubila na sociální síti. "Důležité je umět se vyfotit," napsala ke snímku, na kterém předvedla své opálení a atraktivní figuru. Žena hokejové legendy je známá tím, že o svůj vzhled pečuje, před časem pro ŽivotvČesku.cz uvedla, jak si udržuje postavu. Odpověděla, že posilovnu jí nahrazuje její šestiletá dcerka Lejla.

Reklama:

Maruška Růžičková je nepřehlédnutelná žena. Už delší dobu nosí prodloužené vlasy a napletené copánky, u kterých navíc často mění barvu. K atraktivnímu vzhledu jí dopomáhá i celoročně opálená pokožka, dlouhé a upravené nehty a výrazné líčení.

Reklama:

Své opálené křivky nyní vystavila na sociální síti, když se vyfotila jen v plavkách. Vypadá to, jako by se Maruška akorát vrátila z dovolené, opak je ale pravdou. K moři se teprve chystá. "Dovča se blíží, je důležité umět se vyfotit," napsala k fotografii, kde ukazuje i tetování a výrazný piercing v pupíku.

Pro ŽivotvČesku.cz sympatická tmavovláska, která si oblíbila Turecko, před časem prozradila, že pozornost musí věnovat také své postavě.

"Cvičím doma a hlavně lítám pořád kolem naší dcery. Takže se dá zcela pravdivě říct, že ona je taková moje záruka pohybu," prozradila s úsměvem manželka hokejové legendy. Ohledně celkového životního stylu Marie dále uvedla, že příliš nehřeší.

"Další věcí, která mi s postavou pomáhá, je jídelníček. Ale já mám tu výhodu, že nekouřím, nepiju, nedám si ani kafe a k pití mám nejraději vodu, takže to mi pomáhá," dodala pro ŽivotvČesku.cz pohledná Maruška, která se v poslední době dala na »duchařskou« cestu, kdy s youtubery objíždí staré nemovitosti a hledá energie takzvaně mezi nebem a zemí.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: