Reklama:

Luxus za málo peněz si zamilovala i Alex Mynářová. Tradiční Chorvatsko vyměnila za oblíbenou destinaci Čechů a ukázala se jen v plavkách

Alex Mynářová
Alex Mynářová
Foto: Se svolením Alex Mynářové
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 6. 2024

Moderátorka Alex Mynářová si užívá zaslouženého odpočinku u moře. Půvabná brunetka udělala letos změnu a místo tradičního Chorvatska si zaletěla relaxovat do Turecka, kam míří čím dál více Čechů. I manželka bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře si pobyt v tureckém resortu pochvaluje. Bez líčidel a jen v plavkách ukázala své pevné tělo a opálenou tvář. Dovolenkový hit, jak nazvala oblíbenou destinaci poslední doby expertka z cestovní agentury Invia Jiřina Ekrt Jirušková, je v kurzu především proto, že Čechy láká luxus za málo peněz, což Turecko splňuje.

Reklama:

Alex Mynářová vzala své dva syny na dovolenou k moři. Z příspěvků na sociální síti není poznat, zda s rodinou odletěl relaxovat i její manžel a bývalý vedoucí kanceláře prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář. Odpočinek se syny si sympatická moderátorka podle všeho užívá na maximum. Ukázala se i v plavkách a rozhodně se má čím chlubit. Díky pravidelnému cvičení se pyšní pevnou postavou.

Reklama:

Zatímco loni navštívila rodina již tradičně Chorvatsko, letos se podívali do Turecka, které je u českých turistů velmi oblíbené. Jak uvedla okouzlující moderátorka pro ŽivotvČesku.cz před rokem, na Jadran jezdí s rodinou pravidelně. "Jsme na tradiční dovolené v Chorvatsku, na tradičním místě," prozradila brunetka, která si podle příspěvků na sociální platformě Instagram oblíbila i Turecko.

Není vyloučené, že o prázdninách navštíví i tradiční místo v Chorvatsku. Dovolená na Jadranu patří stále mezi ty nejoblíbenější, jak uvádí Český statistický úřad na svém webu. Pro ŽivotvČesku.cz uvedla mluvčí agentury Invia Jiřina Ekrt Jirušková, že do Chorvatska míří především konzervativní typy lidí, kteří na stejné místo či do stejné oblasti jezdí každý rok.

Expertka přes dovolené také promluvila o čím dál oblíbenějším Turecku, kde se aktuálně sluní i známá moderátorka. České dovolenkáře láká především poměr ceny a výkonu.

"Turecko je opravdu jedna z těch cenově dostupnějších destinací. Když člověk dobře hledá a věnuje tomu ten čas, tak lze najít poměrně slušný hotel se stravovacím programem »all inclusive«, a to na týden, letecky a za sumu okolo 8 tisíc korun," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Jiřina Ekrt Jirušková s tím, že jde o nejnižší hranici a řada Čechů si ráda za luxusnější dovolenou za dobré peníze připlatí.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: