Reklama:

Charlotte se vrátila k drogám, míní její matka Monika Binias

Monika Binias s dcerou Charlotte
Monika Binias s dcerou Charlotte
Foto: Se svolením Moniky Binias
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 21. 6. 2024

Před více než dvěma měsíci se v médiích začala řešit skutečnost, že Charlotte Štiková bojuje už přes dva roky se svými démony - konkrétně se závislostí na drogách. Napovídal tomu i fakt, že se dlouhodobě věnovala pochybnému podnikání na internetu, kdy údajně podváděla zákaznice. Pomocnou ruku své dceři nabídla Monika Binias, která Charlottu začala materiálně podporovat. "Našla jsem jí už i bydlení a ona přestala komunikovat," sdělila pro ŽivotvČesku.cz Binias s tím, že je přesvědčená, že se vrátila do drogové pasti.

Reklama:

Monika Binias se v polovině dubna radovala, že se u její mladší dcery Charlotte blýská na lepší časy. Podala jí pomocnou ruku a doufala, že je dcera z nejhoršího venku. Uteklo ale jen pár týdnů a Charlotte Štiková opět přestala s matkou komunikovat, jak Binias prozradila pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

"Charlotte udělala to, že jsem jí nabídla bydlení a ona přestala komunikovat a ještě udělala rozhovory s různými lidmi a asi s těmi penězi naložila nedobrým způsobem." Na dotaz redaktora, zda si myslí, že se její dcera vrátila k drogám, Monika odpověděla, že "na 99 procent ano."

Podnikatelka, jež natáčí s kamarádkou Veronikou podcast na placené platformě, kde rozebírá své rodinné vztahy, je z celé situace velmi zklamaná. Na svém instagramovém profilu sdílela fotografii, na které je ve zhruba sedmadvaceti letech s malou Charlottou. Jak už její komentář napovídá, z opětovné ztráty dcery ji bolí srdce.

"S Charlly... Krásný časy... Vše je jinak a není to tak, jak bych si přála a v co jsem doufala," napsala k archivnímu snímku. Matka Ornelly Koktové pro ŽivotvČesku.cz zdůraznila, že se »ztrátou« své starší dcery je naprosto srovnaná, ale s odchodem mladší dcery se jen těžko vyrovnává.

"Hlavně ona není vůbec zlá jako Ornella, ona je hrozně hodná holka a o to víc mě to mrzí, bolí a nevím, co mám dělat," sdělila se smutným hlasem Monika Binias, která spatřuje chybu v tom, že své dceři chtěla pomoci způsobem, že jí všechno zařídila a lidově řečeno naservírovala na stříbrném podnose. "Chtěla jsem ji tak od toho izolovat, ale asi se jí to nelíbilo," dodala zlomená podnikatelka.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: