Reklama:

Pohled jako šelma a vyšpulené rty. Maláčová přiložila svůdný snímek k oznámení, že začala vyrábět vlastní pochutinu

Jana Maláčová
Jana Maláčová
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 22. 6. 2024

Je to rok a půl, kdy bývalá ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (SOCDEM) oznámila svým příznivcům na sociálních sítích, že je oficiálně rozvedena. Jejím manželem byl český ekonom, diplomat a vysoký státní úředník Aleš Chmelař. Spolu mají devítiletého syna Gustava. Poradkyně Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) už ale delší čas nesmutní, přiznala s koncem uplynulého roku, že již začala randit a nově se pochlubila nejen tím, že lidově řečeno zraje jako víno, ale i se svěřila, že začala vyrábět vlastní marmelády. Odborník na mezilidské vztahy Jeroným Klimeš pro ŽivotvČesku.cz přiblížil, kdy obecně je žena po rozpadu vztahu připravena na nový.

Reklama:

Politička Jana Maláčová je od rozvodu oficiálně bez partnera. Tu a tam se objeví v diskusním pořadu, kde se tradičně »pere« za seniory a snaží se o upoutání pozornosti na sociální demokraty, které v posledních letech provází vyloženě volební debakly.

Sociální demokraté totiž doufali v eurovolbách alespoň v jeden mandát, získali však jen 1,86 procenta hlasů. I rok po změně značky z ČSSD na SOCDEM tak prodloužili sérii volebních neúspěchů. Kvůli tomu se ze strany vypakoval na konci června i její bývalý šéf a velký kamarád Maláčové - někdejší předseda Sněmovny a vicepremiér Jan Hamáček.

Reklama:

Maláčová od druhé poloviny roku 2022 začala pracovat pro největší odborovou centrálu v zemi ČMKOS - na starosti má agendu svého bývalého ministerstva a mezinárodní spolupráci.

A v současnosti se pochlubila snímkem, na kterém ukázala, že s rozvodem vypadá čím dál lépe. A k tomu jako bonus oznámila, že se pustila do vlastní výroby marmelád a všeho, co jde fermentovat. Zkrátka jde o ženu, která sice už pravděpodobně sociální demokraty nijak nevzkřísí, a to ani jako kdysi výrazná ministryně, ale oproti tomu všem mužům, kteří by stáli o její srdce, nepřímo vzkázala, že jako hospodyňka je nepochybně úspěšnější než jako politička.

Pro ŽivotvČesku.cz uvedl specialista na psychologii rodiny a partnerské vztahy Jeroným Klimeš, že žena po rozpadu vztahu je připravena na novou lásku v obecné míře za rok, ale spíše za dva.

"Chlapi jsou schopni provozovat intimnosti dříve, než se zamilují. Ženám se toto dělá špatně. Příjemnější jim je, když počkají a začnou tak konat až v momentě, kdy se začnou zamilovávat. Přirozeně jim to trvá tak kolem dvou let. Obecně se doporučuje rok, což je symbolická hodnota, ale spíše jde o dva roky, než se žena opět zamiluje a je schopna vykonávat intimnosti," vylíčil pro ŽivotvČesku.cz Jeroným Klimeš.

Ohledně tvrzení Maláčové, která na konci uplynulého roku uvedla, že začíná opět randit, a v současnosti se chlubí s vlastní výrobou pochutin, které vznikají vařením a želírováním ovocných dužin a šťáv, by časová perioda tomu odpovídala.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: