Reklama:

Kordula Stropnická dráždí fanoušky z dovolené. Na lodičce i na skále pózuje ve vykrojených bikinách

Kordula Stropnická
Kordula Stropnická
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 6. 2024

Kordula Stropnická, dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, si užívá volno po úspěšném ukončení střední školy. S partnerem Damianem vyrazila na Mallorcu, kde partneři poznávají krásná místa a zákoutí. Osmnáctiletá blondýnka nechává prostřednictvím svých »instastories« nahlédnout i do zákoutí svého těla - na jednom ze snímků pózuje v hluboce vykrojených plavkách na lodičce. Sestra Agáty Hanychové se pyšní od přírody štíhlou postavou, kterou se nebojí ukázat. Kordulin partner Damian se dá označit za »staronového«, jelikož na podzim studentka uvedla, že se se svým chlapcem již podruhé rozešla. Veronika Žilková tehdy dělala, že o ničem neví, a na dotaz redakce ŽivotvČesku.cz se tvářila překvapeně.

Reklama:

Mladší sestra Agáty Hanychové se svým partnerem ze zámožné rodiny vždy často cestovala. Poslední měsíce se pilná studentka věnovala přípravám na maturitu a až nyní si užívá zaslouženého relaxu se svou láskou. Podle příspěvků na sociální síti si dvojice poznávání Mallorcy užívá.

Reklama:

Mladý pár si pronajal i menší plavidlo a jeden z Baleárských ostrovů prozkoumává i na moři. Na lodi si Kordula pořídila také žhavé snímky, kde předvedla bezchybnou figuru v titěrných plavkách. Dcera Veroniky Žilkové je vážně půvabná a její partner Damian se může dmout pýchou.

Stačilo přitom málo a tento pár už nemusel být spolu. Na podzim se totiž milovnice koní s Damianem rozešla a dle jejího vyjádření do médií to vypadalo, že tuto kapitolu má definitivně uzavřenou. Jenže už v březnu se milenci opět začali ukazovat spolu.

Jak se zdá, tak i mladší dcera Veroniky Žilkové se řídí heslem, že stará láska nerezaví. I starší hereččina dcera Agáta si totiž po 12 letech od rozchodu vzala otce syna Kryšpína za manžela. O rozchodu Korduly v listopadu její matka Veronika údajně nic nevěděla, jak sdělila pro ŽivotvČesku.cz.

"Nic jsem nečetla, o ničem nevím," uvedla tehdy populární herečka pro ŽivotvČesku.cz. Možná jen ale nechtěla dělat závěry, jelikož tušila, že to mezi mladými není definitivní.

 

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: