Reklama:

Rok od sebevraždy šéfa estetické kliniky: Petra Řehořková zavzpomínala se syny na manželově oblíbeném místě. Vdova zároveň slaví velký úspěch

Petra Řehořková s manželem
Petra Řehořková s manželem
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 6. 2024

Poslední červnový den to bude přesně rok, kdy si dobrovolně vzal život majitel známé estetické kliniky Tomáš Řehořek. Manžel Petry Řehořkové, se kterou kliniku spoluvlastnili, se oběsil u sebe doma. Jeho smrt doprovázela řada spekulací a otazníků. Téměř rok po jeho smrti uctila Petra se svými třemi syny památku svého manžela a tatínka na jeho oblíbeném místě v lese. Přinesli s sebou sošku Buddhy a zapálili svíčku. Po smrti Tomáše Řehořka se spekulovalo o tom, že manželé byli v rozvodovém řízení. To šéfka kliniky pro ŽivotvČesku.cz ale rázně odmítla. Vdova v posledních dnech také ale slaví velký úspěch, ukončila totiž doktorské studium na vysoké škole.

Reklama:

Začátkem července loňského roku prožívala Petra Řehořková těžké chvíle, neboť 30. června spáchal sebevraždu její manžel Tomáš. Podle vdovy měly mít deprese významný podíl na tom, že si vzal dobrovolně život. »Do hry« tehdy ale vstoupil i údajný synovec Tomáše Řehořka, který do médií tvrdil, že jeho strýc byl s manželkou v rozvodovém řízení a právě v den jeho sebevraždy měli mít soudní stání.

Reklama:

To ale podnikatelka pro ŽivotvČesku.cz tehdy odmítla. "Není to pravda, nevím, kde to berou," uvedla na dotaz, zda byla s manželem v rozvodovém řízení.

Petra Řehořková jen pár dní před smutným výročím uctila památku zesnulého manžela na jeho oblíbeném místě v lese. "Už to bude rok… Tady jsi to měl rád. Děkuji všem za vzpomínku a krásné vzkazy. Petra a kluci," napsala šéfka estetické kliniky, kterou si oblíbila řada známých osobností. Na místo v lese přinesla rodina sošku Buddhy a svíčky.

Petra Řehořková v posledních dnech prožívá nejen smutek z blížícího se smutného výročí, ale i radost z úspěšného složení státních zkoušek z oboru »Lékařská psychologie a psychopatologie«. Vdova se tak téměř rok od rodinné tragédie může pyšnit doktorským titulem.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: