Zpívala celá aréna: Záběry z megakoncertu Heleny Vondráčkové ukazují, že zpěvačka svou show odpálila vyprodanou halu

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Foto: Se svolením TV Nova
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 6. 2024

V pondělí večer se sjeli do O2 areny fanoušci hvězdy české populární hudby Heleny Vondráčkové. Velkolepou show si umělkyně nadělila k 77. narozeninám a podle záběrů z koncertu a reakcí fanoušků se jednalo skutečně o fenomenální podívanou. Návštěvu jedinečné události si nenechal ujít ani prezident České stomatologické komory Roman Šmucler, který sdílel na sociální síti X záběry z okamžiků, kdy celá hala zpívala píseň »Lásko má, já stůňu«. O soukromé oslavě, která zpěvačku čekala po koncertě, promluvil pro ŽivotvČesku.cz její manžel Martin Michal.

Helena Vondráčková v pondělí večer doslova odpálila největší českou arénu. Vyprodaná hala byla ze životní show legendární zpěvačky unešená. "Královna je jen jedna," zaznívá v příspěvcích fanoušků na sociální síti Instagram.

Velkolepý koncert, jehož hlavním organizátorem byl Leoš Mareš, navštívil i známý stomatolog Roman Šmucler, který na sociální síti X sdílel záběry ze chvíle, kdy zpěvačka zpívala legendární muzikálovou píseň »Lásko má, já stůňu«. "Dozpívala a hala to zazpívala a capella ještě jednou. Víc dosáhnout nejde!" napsal Šmucler k videu, které vyrazí dech.

Královna večera po koncertě pak prostřednictvím videa vzkázala, že si show moc užila a už se těší, až si odpočine. Hned po koncertě si Helena Vondráčková ještě užila soukromou oslavu s celým týmem, kterou pro ni nachystal manžel Martin.

"Po O2 areně jedeme domů i s celým týmem a tam je připravená oslava. Teď je tam naše asistentka a věší tam různé balónky a fáborky," odtajnil pro ŽivotvČesku.cz životní partner Heleny Vondráčkové v pondělí dopoledne před koncertem a také prozradil, co daroval své ženě k narozeninám.

"Já už jsem jí dárek dal, dostala ode mě kožešinové paleto a sluchátka do uší," uvedl manžel a manažer úspěšné pěvecké legendy, která letos zároveň slaví i šedesát let na scéně.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.