Velký strach o dítě: Tříletý syn Radka Kašpárka podstoupil operaci v narkóze

Radek Kašpárek s manželkou
Radek Kašpárek s manželkou
Foto: Se svolením Andrey Kašpárkové
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 6. 2024

Syn šéfkuchaře Radka Kašpárka a Andrey Kašpárkové podstoupil operaci v narkóze. Tříletému Sebastianovi vytahovali nosní mandle, jak uvedla pro ŽivotvČesku.cz vystrašená maminka. Naštěstí už má chlapeček nejhorší za sebou a už bude jen odpočívat. Zákrok byl nutný z důvodu častých nemocí. Andrea Kašpárková prozradila, že měla před operací větší strach než syn, což může potvrdit každá matka.

Strach o dítě je pro matku nejvíce skličující pocit. Ten si v úterý ráno prožila Andrea Kašpárková, manželka věhlasného šéfkuchaře Radka Kašpárka. S tříletým synem Sebastianem se dostavila do motolské nemocnice na plánovanou operaci –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ odstranění nosních mandlí.

"Od začátku roku měl čtyřikrát antibiotika, pořád byl nemocný," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Andrea Kašpárková s tím, že syn je už po operaci. "Bála jsem se víc než Sebík," dodala manželka známého gastro mága.

I když šlo o banální zákrok, každá matka ví, jak je nepříjemné prožívat chvíle, když dítě leží v narkóze na operačním sále. O to víc je už sympatická tmavovláska ráda, že má syn to nejhorší za sebou.

Kromě tříletého syna Sebíka a starší dcery vychovává Andrea s manželem ještě dvě dcery z jeho předchozího manželství. Kašpárkovi se poznali před devíti lety, z toho jsou čtvrtým rokem manželé. Podle všeho jim to i po letech ve vztahu náramně funguje. Před časem vyhlášený šéfkuchař pro ŽivotvČesku.cz zavzpomínal, jak se s manželkou seznámili.

"Na to si přesně pamatuji. První rande jsme měli v jedné kavárně v Telči a byla to láska na první pohled. Byl to náš velký den, kdy jsme se poznali, protože od té doby nám to skvěle funguje. Přesně 13. března máme výročí svatby a lepší ženu jsem si nemohl najít. Andrea je mou osudovou ženou a skvělý parťák do nepohody," sdělil Radek Kašpárek pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.