Zdeněk Godla konec seriálu z prostředí lékařů neopláče. Dělám ještě byty, prozradil herec

Herec Zdeněk Godla
Herec Zdeněk Godla
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 11. 2020

Zpráva o tom, že po dlouhých patnácti letech míří do konce slavný seriál z lékařského prostředí, zasáhl mnoho jeho fanoušků. Ale i některé herce, kteří v něm zažili mnoho příjemných momentů. Jedna herecká etapa končí i pro Zdeňka Godlu (45), který v seriálu ztvárňuje postavu Ludvíka, bratra Boba Švarce. Z ukončení seriálu si moc hlavu ale nedělá. "Moc to neřeším. Bez práce nebudu, dělám ještě byty," řekl pro ŽivotvČesku.cz Zdeněk.

Před více než patnácti lety padla první klapka a seriál si prakticky okamžitě televizní diváci zamilovali. Jenže vše má svůj konec a televizní divák si bude seriál z lékařského prostředí pamatovat jen v tom nejlepší světle. Aby také ne, když se tam vystřídalo poměrně velké množství slavných tváří. Svou roli v seriálu získal i Zdeněk Godla, který ukázal, že i když není vystudovaný herec, práci před kamerou miluje.

"Nebojím se, že budu bez práce. Ještě dělám byty. Tedy jejich rekonstrukce. Pomáhám kamarádovi. Takže se nějak uživím. No a pak mám ještě něco na jaře, nějaké natáčení. Takže si myslím, že jsem v tomhle v pohodě," přesnil pro ŽivotvČesku.cz Zdeněk Godla, který se netají tím, že díky herectví se mu změnit život.

Celkem se seriál od svého vzniku dočkal 730 tisíc minut vysílání. Zasáhl až 8 900 000 Čechů. Mluví se o tom, že Ordinaci po dlouhých letech vysoké sledovanosti zasadila televizní ránu konkurenční Slunečná, která si od svého úvodního dílu drží značně vysokou diváckou popularitu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.