Reklama:

Dovolená v destinaci s minimem turistů: Dara Rolins s Pavlem Nedvědem si užívají ve skrytém ráji

Pavel Nedvěd a Dara Rolins v roce 2010
Pavel Nedvěd a Dara Rolins v roce 2010
Foto: DANIEL ČERNOVSKÝ / CNC / Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 13. 7. 2024

Už i zpěvačka Dara Rolins se takzvaně vytasila se sérií plavkových snímků. Dokonalou postavu aktuálně předvádí na jednom ze španělských ostrovů, kam noha českého turisty častokrát nezavítala. Ostrůvek pod více známou Ibizou je turisty dosud neprobádaný. Možná také proto, že jeho název »Formentera« v životě neslyšeli a na místo se dá dostat jen trajektem z již zmíněné Ibizy. Populární umělkyně předvádí kromě mladě vypadajícího těla i omlazený obličej po plastické operaci, kde už si takzvaně vše sedlo. K Dařině liftingu, jenž byl hojně probíraný, se pro ŽivotvČesku.cz vyjádřila Simona Krainová.

Reklama:

Dara Rolins a Pavel Nedvěd si užívají zasloužené dovolené ve Španělsku. Jejich cílovou destinací se stal ostrůvek Formentera, který leží vedle Ibizy a mnoho turistů na něho nemíří. Také proto si může známý pár užívat soukromí bez zvědavých pohledů.

Reklama:

Turisty málo navštěvovaný ostrůvek například už před deseti lety objevila modelka Lucie Šlégrová a letos se na »evropské Maledivy« vrátila. "Moc Čechů sem stále nejezdí, moc to nechápu. My jsme tady byli před 10 lety, a to moře tady jsou zkrátka Maledivy v Evropě," napsala Šlégrová koncem června, kdy s manželem na Formenteru vyrazili.

Dara Rolins předvádí na snímcích z dovolené své božské tělo, na kterém nelze najít jedinou chybu. Zpěvačka si tak užívá, až na malé výjimky, záplavu komplimentů od svých sledujících a fanoušků. Po takzvané sprše kritiky, kterou Dara dostala poté, co se v květnu ukázala na sociální síti poprvé od liftingu obličeje a krku, to musí pro ni být balzám na duši.

"Co se Vám stalo Daří s obličejem? Vrásky jsou pryč, ale Dara taky," hemžily se pod jejími fotkami komentáře v podobném duchu. Dara se však ještě několik týdnů poté před škarohlídy obhajovala a vysvětlovala, že ještě není vše usazené a že jenom ze své dobré vůle se chtěla fanouškům ukázat dříve.

Redakce ŽivotvČesku.cz se dotázala modelky Simony Krainové, co si o zákrocích své kamarádky myslí a zda se jí »vylepšená« Dara líbí. Blondýnka se rozhodla Dařinu vizuální proměnu nekomentovat. "Nepřísluší mi to veřejně komentovat," uvedla krátce. Nyní, půl roku po zákroku, už se zřejmě vše usadilo a Dara vypadá fantasticky.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: