Reklama:

Výročí se smutným koncem: Před sedmi lety si Monika Babišová vzala kontroverzního politika na Čapím hnízdě

Andrej Babiš a Monika Babišová
Andrej Babiš a Monika Babišová
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 7. 2024

Šest let manželé Babišovi slavili výročí svatby, která se uskutečnila 29. července 2017 v resortu Čapí hnízdo. Zda budou slavit alespoň symbolicky i posedmé, přestože letos v dubnu oznámili rozchod, se redakce ŽivotvČesku.cz dotázala Moniky Babišové v SMS zprávě. Manželka politika, jež předtím komunikovala s redakcí běžně, se od rozchodu s Babišem vyjadřuje jen sporadicky. Ani na tento dotaz zatím neodpověděla. Lze se ale domnívat, že se rodina sejde u příležitosti 24. narozenin dcery Vivien, která slaví jen jeden den před výročím svých rodičů.

Reklama:

Když Monika Babišová s Andrejem Babišem vstupovali před sedmi lety do manželství, obřad probíhal na farmě Čapí hnízdo u Olbramovic ve Středočeském kraji. Na pompézní svatbě tehdy bylo kromě nejbližších také dalších 200 hostů. K oltáři vedl Moniku její bratr Martin Herodes. Po svatebních slibech novomanželé společně zasadili strom na důkaz své lásky. Pak následovala luxusní hostina, na které zpíval Michal David.

Reklama:

Každé výročí pak manželé oslavili alespoň obědem. Jak Monika Babišová v minulosti pro ŽivotvČesku.cz uvedla, výročí svatby slavili zásadně bez dětí. "Nevím, jak výročí budeme slavit. Vždy to nechávám na manžela. Ale slavíme to vždy sami, tedy bez dětí," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Monika Babišová v roce 2021 při příležitosti čtvrtého výročí svatby.

Jelikož se Babišovi vzali den po narozeninách své dcery Vivien, lze očekávat, že se celá rodina sejde minimálně za účelem oslavy dceřiných čtyřiadvacetin. Posezení na zahradě s dortem nevynechali pyšní rodiče ani v květnu, kdy jejich syn Frederik slavil dvacáté narozeniny.

Po oznámení rozchodu se Babišovi spolu ukazovali veřejně i prostřednictvím sociálních sítí poměrně často. Nyní se však vedle sebe delší dobu neobjevili. Politik má plné ruce práce v rámci volební kampaně a nevynechal ani návštěvu Olympijského festivalu na Mosteckém jezeru. Jeho žena se v posledních dnech věnovala Nadaci Agrofert, kdy navštívila ekocentrum a s dětmi bez domova vypouštěla do volné přírody vyléčené poštolky.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: