Reklama:

Manželka Leoše Mareše má po letech nový účes. Lidé ji přirovnávají k Sandře Bullockové

Leoš Mareš a Monika Marešoví
Leoš Mareš a Monika Marešoví
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 9. 2024

Monika Marešová, manželka Leoše Mareše, odešla tentokrát od kadeřníka úplně jiná. Nechala se svým vlasovým stylistou takzvaně »uvrtat« do ofiny. Známý kadeřník hvězd Martin Tyl si se střihem Moniky skutečně pohrál a celý postup toho, jak účes vznikal, zveřejnil na sociální síti. Lidé teď Moniku s ofinou přirovnávají k herečce Sandře Bullockové. Vlasovou proměnu Moniky Marešové okomentoval pro ŽivotvČesku.cz módní stylista Kája Pavlíček.

Reklama:

Monika Marešová se pyšní specifickými rysy v obličeji. Její vzhled učaroval moderátorovi Leoši Marešovi už před lety, kdy mu jeho láska připomínala postavu Avatara. Od té doby svou ženu přezdívá »Avík«. Nyní se Monika nechala svým kadeřníkem přemluvit a kývla na střihnutí ofiny.

Reklama:

Výsledek vypadá senzačně. Důležité však je, jak se v novém střihu Monika cítí. V komentářích pod videem, které její dvorní kadeřník Martin Tyl zveřejnil, padají samé komplimenty. Nepřehlédnutelný je ten od manžela. "Láska moje nádherná," rozplývá se nad novým účesem své ženy Leoš Mareš.

Další lidé nyní brunetku přirovnávají k herečce Sandře Bullockové, která ofinu nosí snad celý život. Proměnu Moniky Marešové zhodnotil odborným okem pro ŽivotvČesku.cz stylista Kája Pavlíček.

"Mně se to líbí moc, je to svěží a mladistvé. Ne každému ofina sedne, ale Monice se k jejím rysům takovýto střih hodí. Za mě určitě omládla, teď záleží, jestli si na ofinu zvykne i v běžném životě, řada žen si ji nechá ustřihnout a potom to řeší různými sponkami, protože mají pocit, že jim vlasy lezou do očí," okomentoval Kája Pavlíček novou vlasovou vizáž sympatické maminky malé Alex.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: