Reklama:

Eva Feuereislová po boku Jaromíra Soukupa přibírá na váze. První jiskra přeskočila u něho, tvrdí královna plastik

Jaromír Soukup a Eva Feuereislová
Jaromír Soukup a Eva Feuereislová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 9. 2024

Influencerka a milovnice estetických zákroků Eva Feuereislová a podnikatel Jaromír Soukup jsou novým párem českého šoubyznysu. Blondýnka pro ŽivotvČesku.cz naznačila, že je ve vztahu s někdejším mediálním magnátem více než spokojená. Jak se říká, »láska prochází žaludkem«, což platí i u Evy a Jaromíra. Po boku výtečného amatérského kuchaře totiž »plastiková královna« přibrala čtyři kilogramy. "Mirek skvěle vaří a já jsem ten nejlepší strávník," uvedla »Plastic Queen« s tím, že nahoře má za několik týdnů už čtyři kilogramy.

Reklama:

Láska Evě Feuereislové s Jaromírem Soukupem podle všeho svědčí. Po boku staršího muže se »Plastic Queen« cítí nejen bezpečně, ale také se lidově řečeno vykrmuje. Podnikatel a bývalý majitel televize Barrandov totiž v soukromí výborně vaří, což si v minulosti pochvalovala i jeho bývalá partnerka Agáta Hanychová.

Reklama:

To je zřejmě jediné, na čem se jeho expartnerka a současná přítelkyně shodnou. "Mirek vaří skvěle, hlavně italskou kuchyni. A já jsem vynikající strávník. Přibrala jsem za náš vztah už čtyři kila, jak dobře vyváří," prozradila pro ŽivotvČesku.cz někdejší účastnice reality show VyVolení, která je momentálně v rámci médií »na roztrhání«.

Výrazná blondýnka, jež má dlouhodobě spadeno na některé z českých celebrit, které probírá ve svém podcastu, si prý na Soukupa myslela už dávno.

"Mně se líbil už v době, kdy měl partnerku. První osobní setkání bylo u něho na Barrandově, tam už přeskočila jiskra. Na Mirkovi mě nejvíc zaujalo jeho charisma, mužnost, to znamená, že se vedle něho cítím jako opravdová žena, a jeho ochranitelský přístup, kdy se po jeho boku cítím bezpečně. Také se mi na něm líbí jeho životní styl, kdy se ve svém věku o sebe stále stará," uzavřela zamilovaná Eva Feuereislová.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: