Reklama:

Jakub mě i po letech miluje, tvrdí Agáta o Prachařovi. Popsala, jak probíhalo setkání před školou dcery Mii

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 18. 9. 2024

Influencerka Agáta Hanychová je přesvědčená, že všichni tři otcové jejích dětí ji stále milují. Prohlásila to nedávno o Jaromírovi Soukupovi a nyní uvedla ve svém podcastu, že i Jakub Prachař je do ní stále zamilovaný. Vysvětlila si tím fakt, že na ni byl její exmanžel na třídních schůzkách dcery Mii velmi nepříjemný. Pro ŽivotvČesku.cz promluvila nová partnerka Jaromíra Soukupa –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Eva Feuereislová. Z jejích slov vyplývá, že má s podnikatelem krásný vztah a Agáta je pro něho definitivně uzavřená kapitola.

Reklama:

Agáta Hanychová si opět pustila takzvaně pusu na špacír. Ve svém placeném podcastu řekla Ornelle i svým sledujícím, že Jakub Prachař ji stále miluje. Někdejší miss popsala první školní den dcery Mii. "Sešli jsme se před školou skoro celá rodina a Jakub s přítelkyní Sarou. To bylo hrozně pěkný. A pak jsme šli na třídní schůzky už jenom já s Jakubem. A to už bylo méně hezký. Já se divím, že po tom, co jsem mu porodila to hezký dítě, se chová jako úplný trotl, což se zase ukázalo. Jeho chování bylo velmi nepříjemný, holt aspoň vím, že mě stále miluje," popsala brunetka situaci, kdy ji prý Jakub přede všemi slovně osočil.

Reklama:

"Přijde mi zvláštní, že tě někdo miluje po tak dlouhé době, co s ním nejseš," zopakovala Hanychová, jež před časem to samé prohlásila o Jaromírovi Soukupovi. Tehdy řekla, že je otec dcery Rozárky její osobou posedlý, a dokonce jí přinesl i růže, když mu řekla, že se rozešla s Mirkem Dopitou.

Pro ŽivotvČesku.cz promluvila o svém novém vztahu samozvaná Plastic Queen Eva Feuereislová. Podle všeho je mezi ní a Jaromírem Soukupem všechno v naprostém pořádku.

Na Mirkovi mě nejvíc zaujalo jeho charisma, mužnost, to znamená, že se vedle něho cítím jako opravdová žena, a jeho ochranitelský přístup, kdy se po jeho boku cítím bezpečně. Také se mi na něm líbí jeho životní styl, kdy se ve svém věku o sebe stále stará," uvedla zamilovaná Eva Feuereislová s tím, že je »Mirek« i skvělý kuchař a po jeho boku už přibrala čtyři kilogramy. Agáta Haynchová je podle všeho pro něj už uzavřená kapitola. Ale kdo ví.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: