Reklama:

Dcera Gabriely Soukalové roste jako z vody. Izabelka oslavila 3. narozeniny. Místo dárků jí rodiče věnují něco jiného

Gabriela Soukalová a Miloš Kadeřábek
Gabriela Soukalová a Miloš Kadeřábek
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 18. 9. 2024

Bývalá špičková biatlonistka Gabriela Soukalová a její partner Miloš Kadeřábek jsou už třetím rokem rodiči dcery Izabelky. Roztomilá holčička oslavila třetí narozeniny v úzkém kruhu rodiny. Jak uvedla sympatická Gabriela, na velké oslavy si nepotrpí a dceru ani nezahrnují velkým množstvím dárků, jak bývá na některých oslavách malých dětí zvykem. O roli otce promluvil pro ŽivotvČesku.cz Miloš Kadeřábek už před časem.

Reklama:

Dcera někdejší profesionální sportovkyně Gabriely Soukalové a jejího partnera Miloše Kadeřábka oslavila třetí narozeniny. »Belinka« dostala od babičky dort a místo honosné oslavy si užila svůj den jen v úzkém kruhu rodiny.

Reklama:

Jak bývalá fenomenální biatlonistka prozradila, na velké oslavy jejich rodinu neužije. "Jako rodiče nejsme moc na okázalé oslavy, ani velké množství darů a radši Tě vždy, to ty už víš, vezmeme někam ven za zážitky," uvedla Gabriela na sociální síti.

To, že Izabelku rodiče vedou cestou zážitků a poznávání, je vidět ze sdílení na jejich sociálních sítích. Jako rodina spolu často vyráží na výlety, na kterých si dají společně do těla. Téměř tříletou dcerku vzali například v létě na výšlap na horu Vogel ve Slovinsku a malá blondýnka má za sebou už i svůj první triatlon.

O roli otce promluvil Miloš Kadeřábek pro ŽivotvČesku.cz krátce před příchodem Izabelky na svět. "Otcovství pro mě bude nová zkušenost, na kterou se už moc těším. Budu se snažit být tím nejlepším tátou. A vzhledem k tomu, že mám rád ve svém životě rovnováhu, tak se budu snažit být jak liberální, tak i přísný, když to bude potřeba," uvedl partner Gabriely Soukalové, který byl dříve, než spolu začali randit, jejím kamarádem.

Je vidět, že Miloš dostál svých slov a rozhodně nepatří k tatínkům, kterým je lhostejné, jak jejich dítě tráví čas. Pohyb a lásku k přírodě v Izabelce rodiče pěstují odmalička.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: