Reklama:

Charlotte Štiková řekla "ano" snoubenci Martinovi. Svatba se neobešla bez komplikací

Charlotte Štiková s manželem Martinem Stefanem
Charlotte Štiková s manželem Martinem Stefanem
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 9. 2024

Charlotte Štiková, sestra Ornelly Koktové, už je vdanou paní. Přesný termín svatby dcery Charlotte oznámila Monika Binias už minulý týden. Po eskapádách s návykovými látkami blondýnka zřejmě objevila správnou cestu po boku snoubence Martina, kterého si v pátek vzala za manžela. Veselka, na kterou dorazila z Charlottiny rodiny jen matka Monika Binias, se neobešla bez komplikací. Ačkoliv se narychlo v utajení změnilo místo obřadu, přítomná média byla svědkem bizarních situací. Pro ŽivotvČesku.cz sdělil Charlottin otec Michal Štika důvody, proč se svatby nechtěl zúčastnit.

Reklama:

Vypadá to na pohádkový konec. Po měsících, kdy se o Charlotte Štikové psalo v souvislosti se závislostí na omamných látkách, se v pátek kolem poledne provdala za svého snoubence Martina. S údajným trenérem bojových sportů se blondýnka poznala teprve začátkem prázdnin na karlovarském festivalu.

Reklama:

Svatbu své dcery hojně propagovala několik dní dopředu Monika Binias, která na sociální síti dennodenně láká na exkluzivní materiál z Charlottina velkého dne. Ta podle všeho také »prodala« fotografie do konkrétního média. Když se pak v Hostivicích objevila i další média, Binias prý zuřila.

"Jděte do pr*ele nebo zavolám městskou!" křičela podle přítomných novinářů Blesku Monika Binias, která vedla dceru k oltáři.

Netradiční podívané, kdy se Charlotte fotila před oprýskanou zdí úřadu v Hostivicích, navíc v pozadí s drogerií a fitness centrem, se nezúčastnil otec nevěsty Michal Štika. Pro ŽivotvČesku.cz před pár dny uvedl, co ho od návštěvy svatby dcery odradilo.

"Monika je teď taková, že vyvolává konflikty a útočí na celou naši rodinu - od Ornelly po mojí mámu. A dělá psychický nátlak, takže určitě by tam došlo k nějakému konfliktu," vysvětlil hlavní důvod své nepřítomnosti na dceřině svatbě. Dalším motivem, proč se velkého dne mladší dcery nechce zúčastnit, je i fakt, že má takřka nulové vztahy s budoucím zetěm.

"Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Když jsem si já bral Moniku, pozval jsem její rodiče do luxusní restaurace, několikrát jsme se viděli. Její rodiče se sešli s mýma rodičema, byli jsme společně na Šumavě a prostě jsme se všichni znali ještě před svatbou. A tady jsem pána ještě neviděl, přijde mi to zvláštní," popsal Štika.

Původně se měla Charlotte vdát na městském úřadě ve Vodičkově ulici, což se zdálo Michalovi Štikovi nedůstojné. Nakonec se místo v utajení změnilo na úřad v Hostivicích, kde Charlotte vyrůstala.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: