Reklama:

Slunce, seno, Štikovi: Tohle byla veselka, která nemá obdoby

Monika Štiková s dcerou
Monika Štiková s dcerou
Foto: Se svolením Expres
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 21. 9. 2024

V pátek se Charlotte Štiková provdala za svého snoubence Martina. Svatbu ale doprovázela spousta komplikací, kterých si všimla média, jež byla na místě. Jak informuje web Expres, nevěsta se dostavila na obřad pozdě, chyběly snubní prstýnky a slovní agresivita ze strany Moniky Binias neznala hranic. Za vše mohla prý touha svatbu dcery zpeněžit. Před několika dny redakce ŽivotvČesku.cz oslovila Michala Štiku i Ornellu Koktovou, zda se svatby zúčastní. Zatímco sestra nevěsty nechtěla věc komentovat, její otec uvedl hned několik důvodů, proč se svatby Charlotte nezúčastní.

Reklama:

Mělo se jednat o veselku, která nemá obdoby. A to se povedlo. Podle dostupných informací se skutečně jednalo o svatbu, kterou český šoubyznys už dlouho nezažil. Svatba se uskutečnila jen v kruhu nejbližších. Ti, co tam měli být, tak nebyli, naopak tam byli ti, které by málokdo čekal. Například kamarádka Moniky Binias Veronika, se kterou natáčí podcast na placené platformě.

Reklama:

Velkého dne Charlotty se nezúčastnila sestra Ornella, pro kterou je celá věc citlivá a nechtěla ji ještě před pár dny komentovat, nepřišel ani otec Michal Štika a na veselce nebyla ani jedna z babiček nevěsty. Dokonce nedorazil ani manžel Moniky Petr Binias. Organizaci včetně prodeje exkluzivity měla tak na starost matka nevěsty.

Ta prý nešetřila vulgárními slovy, když zjistila, že se na místo dostavily i jiné redakce než ty, kterým slíbila exkluzivitu za peníze. "Jestli neodejdete, zavolám fakt městskou! Běžte do prdele! Běžte už fakt do prdele! Nemáte tady co bejt, do hajzlu," křičela prý jak smyslů zbavená na fotografy a novináře, kteří postávali na veřejném prostranství a následně se snažili dostat do sálu, kde se měl odehrát obřad.

Svatební den, který většinou bývá pro ženu nezapomenutelným okamžikem, už od rána nezačal pro Charlotte Štikovou ideálně. Prý zaspala a promeškala schůzku s vizážistkou, která ji měla nalíčit a učesat. Vlasy a make-up si musela tedy udělat sama. Bohužel to bylo poznat. Na obřad neměli snoubenci připraveni ani prstýnky a ženichovi čouhaly cedulky z obleku.

Po obřadu se delegace o pár lidech přesunula do zámečku Šanov, který je vzdálený od Hostivic zhruba 45 minut. Jelikož novomanželé zřejmě nestihli ráno snídani, ještě před obědem se zastavili ve »fast foodu«, kde se zřejmě posilnili hamburgerem.

»Svatbu jako řemen« nyní Monika Binias prezentuje na své sociální síti jako snovou svatbu, kterou novomanželům vystrojila. Bohužel si páteční veselka vysloužila spíše pachuť výsměchu než důstojné uznání.

To, že nebude svatba zcela tradiční, zřejmě už dopředu tušil otec nevěsty Michal Štika, kterého zklamal fakt, že si jeho mladší dcera vybrala jako svého budoucího manžela muže, který ma za sebou divokou minulost a jeho přezdívka je »mačeta«. Do dnešního dne se se snoubencem dcery ani nesetkal.

"Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Když jsem si já bral Moniku, pozval jsem její rodiče do luxusní restaurace, několikrát jsme se viděli. Její rodiče se sešli s mýma rodičema, byli jsme společně na Šumavě a prostě jsme se všichni znali ještě před svatbou. A tady jsem pána ještě neviděl, přijde mi to zvláštní," popsal pro ŽivotvČesku.cz Štika.

Svatby se nechtěl zúčastnit ani z důvodu, že předpovídal konflikt s exmanželkou Monikou. "Monika je teď taková, že vyvolává konflikty a útočí na celou naši rodinu - od Ornelly po mojí mámu. A dělá psychický nátlak, takže určitě by tam došlo k nějakému konfliktu," vysvětlil hlavní důvod své nepřítomnosti na dceřině svatbě.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: