Reklama:

První vyjádření Ornelly Koktové ke svatbě sestry: Jen snímek a 6 slov

Ornella Koktová a Charlotte Štiková
Ornella Koktová a Charlotte Štiková
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 21. 9. 2024

V pátek se Charlotte Štiková stala vdanou paní. Za muže pojala svého snoubence Martina. Svatbě se nevyhnuly komplikace - nevěsta se dostavila na obřad pozdě, chyběly snubní prstýnky. Před několika dny redakce ŽivotvČesku.cz oslovila otce nevěsty Michala Štiku i její sestru Ornellu Koktovou, zda se svatby zúčastní. Zatímco influencerka nechtěla věc komentovat, teď konečně prolomila hradbu mlčení, otec Charlotte uvedl hned několik důvodů, proč se svatby dcery nezúčastní.

Reklama:

Měla to být »hogo fogo« veselka, na kterou budou všichni vzpomínat až do konce života. Ne vše se však povedlo. Podle informací, které má redakce ŽivotvČesku.cz k dispozici, se svatba uskutečnila jen v kruhu nejbližších. Ti, co tam měli být, tak nebyli, naopak tam byli ti, které by málokdo čekal - například kamarádka Moniky Binias Veronika, se kterou natáčí podcast na placené platformě.

Reklama:

Mezi hosty chyběla, jak už bylo zmíněno, Ornella Koktová, nedorazil ani Charlottin otec Michal, ani prarodiče. Nevěstu to hodně mrzelo. Mimo to také nedorazil ani manžel Moniky Petr Binias.

Snad útěchou může pro Charlotte být, že sestra Ornella ve svém příběhu na Instagramu sdílela její snímek a připsala vzkaz: "Hodně štěstí a ať jsi spokojená."

Jak už redakce ŽivotvČesku.cz infomovala v předchozím článku, svatební den, který většinou bývá pro ženu nezapomenutelným okamžikem, už od rána nezačal pro Charlotte Štikovou ideálně. Prý zaspala a promeškala schůzku s vizážistkou, která ji měla nalíčit a učesat. Vlasy a make-up si musela tedy udělat sama. Bohužel to bylo poznat. Na obřad neměli snoubenci připraveny ani prstýnky a ženichovi čouhaly cedulky z obleku.

Po obřadu se delegace o pár lidech přesunula do zámečku Šanov, který je vzdálený od Hostivic zhruba 45 minut. Jelikož novomanželé zřejmě nestihli ráno snídani, ještě před obědem se zastavili ve »fast foodu«, kde se zřejmě posilnili hamburgerem.

»Svatbu jako řemen« nyní Monika Binias prezentuje na své sociální síti jako svatbu snů, kterou novomanželům vystrojila. Bohužel si páteční veselka vysloužila spíše pachuť výsměchu než důstojné uznání.

To, že nebude svatba zcela tradiční, zřejmě už dopředu tušil otec nevěsty Michal Štika, kterého zklamal fakt, že si jeho mladší dcera vybrala jako svého budoucího manžela muže, který ma za sebou divokou minulost a jeho přezdívka je »mačeta«. "Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Když jsem si já bral Moniku, pozval jsem její rodiče do luxusní restaurace, několikrát jsme se viděli. Její rodiče se sešli s mými rodiči, byli jsme společně na Šumavě a prostě jsme se všichni znali ještě před svatbou. A tady jsem pána ještě neviděl, přijde mi to zvláštní," popsal pro ŽivotvČesku.cz Štika.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: