Reklama:

Babiš se urval ze řetězu a tancem dal najevo, že nebude sedět v koutě. Dcera Vivien ho označila jako baby

Vivien Babišová s otcem
Vivien Babišová s otcem
Foto: Jakub Poláček (Blesk) / CNC / Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 22. 9. 2024

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš se ve volebním štábu ANO pustil do oslav po úspěšném výsledku krajských voleb a prvního kola senátních voleb. Politik ve velmi radostné náladě, kdy si dokonce přinesl přenosný reproduktor, začal pouštět své oblíbené písně, a to včetně hitu od Michala Davida. K oslavám se přidala i bývalá ministryně Helena Válková, která s radostí zaznamenala svůj úspěch proti olympijskému vítězi Dominiku Haškovi v boji o senátorský mandát. Redakce ŽivotvČesku.cz zaznamenala, že Babišův úspěch okomentovala na svém sociálním profilu i jeho dcera Vivien.

Reklama:

Andrej Babiš po volebním úspěchu předvedl, že v jeho případě je věk jen číslo. Čerstvý sedmdesátník předvedl, jak umí slavit úspěch.

V zákulisí volebního štábu ANO v Praze na Chodově to lídr hnutí ANO nebývale rozjel - novinářům z reproduktoru pouštěl různé hity, a to od skupiny One Direction, ale pustil i hit Michala Davida, a tančil před nimi.

Reklama:

Nakonec »popadl« exministryni spravedlnosti Helenu Válkovou a lidově řečeno spolu »zbourali provizorní taneční parket«. Postupující kandidátka do Senátu mimo jiné tančila i s Karlem Havlíčkem, kterému se povedlo úspěšné tažení Středočeským krajem.

Zajímavostí je, že volby velmi pečlivě sledovala Babišova dcera Vivien. Na svém sociálním profilu si umístila snímek svého otce, na němž komunikuje s novináři a připsala »oslavnou hlášku: Yes, baby«.

Vítězství ANO v krajských volbách považuje Babiš za výsledek intenzivní práce v parlamentní opozici. Nejdůležitější volby budou za rok, řekl.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: