Reklama:

Šafářová a Plekanec slaví třetí výročí. Na svůj den zavzpomínali vtipnou momentkou ze svatby

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 9. 2024

Bývalý hokejista Tomáš Plekanec a někdejší úspěšná tenistka Lucie Šafářová vstoupili před třemi lety do svazku manželského. Svatbu dokázali tehdy utajit a o radostnou novinku se podělili s fanoušky na sociálních sítích až o pár dnů později. Manželé nyní na svůj velký den zavzpomínali prostřednictvím úsměvné fotografie a navzájem si vyměnili dojemná vyznání. Bývalí vrcholoví sportovci svým manželstvím vytvořili velkou rodinu, jelikož hokejista už měl dva syny z předchozího manželství. O soužití všech dětí promluvila pro ŽivotvČesku.cz Lucie Šafářová před časem.

Reklama:

Manželé Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec slaví tříleté výročí svatby. Své "ano" si řekli v romantickém prostředí Beskyd. Koncem září, kdy už bývá chladno, se po začátku obřadu dle svědků rozestoupily mraky a začalo svítit a hřát sluníčko.

Reklama:

Sluníčko se z jejich manželství podle všeho nevytratilo dodnes. Oba jsou spolu velmi šťastní, což ukázali nyní i prostřednictvím sociální sítě. "Děkuji, že jsi," vzkázala dvojnásobná maminka svému manželovi. Ten u vtipné momentky ze svatby prokázal jednoduchou matematikou, že se svojí ženou kráčí životem už šest let.

O soužití svých dětí s dětmi svého manžela z prvního manželství promluvila Lucie Šafářová pro ŽivotvČesku.cz již před časem. "Leontýnka velké bráchy zbožňuje a oni ji také. Starší kluci už toho nepotřebují tolik, takže se to dá zvládnout, i když samozřejmě mají třeba hlad a potřebují najíst jako všechny děti, ale už nám zvládnou i pomoci s těmi mladšími," pochválila před časem syny svého manžela někdejší vrcholová tenistka, která se nikdy netajila tím, že by si přála velkou rodinu.

Plekancovi starší synové Matyáš a Adam, které má bývalý hokejista z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou, s rodinou otce cestují často a jsou už tak s mladšími sourozenci dobře sehraní. Naposledy byla celá rodina spolu na dovolené po USA.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: