Reklama:

Soukup se porval s Dopitou. Před domem Hanychové, která se zhroutila, tekla krev

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová s Miroslavem Dopitou
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová s Miroslavem Dopitou
Foto: Nextfoto 2x
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 24. 9. 2024

Pondělní předávka dcery Rozárky mezi Agátou Hanychovou a otcem dítěte Jaromírem Soukupem měla velmi špatnou dohru. Podnikatel se totiž měl pustit do pěstního souboje s manželem influencerky Miroslavem Dopitou. Stalo se tak v pražském Suchdole, a to po 19. hodině. Redakce ŽivotvČesku.cz získala vyjádření mluvčí policie, která potvrdila, že skutečně došlo k incidentu dvou mužů. Oba účastníci potyčky následně skončili v péči pražských záchranářů. Hanychová následně informovala o události na svém profilu na sociální platformě.

Reklama:

Kvůli potyčce musela na místě před domem influencerky zasahovat policie i záchranná služba. Hanychová následně byla podat vysvětlení na policii a odmítla, že by její manžel napadl Soukupa.

Reklama:

"Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil, a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení," napsala Agáta na svůj profil na sociální platformě.

Redakce ŽivotvČesku.cz získala vyjádření mluvčí policie. "Po 19. hodině došlo k potyčce v uvedené ulici v Praze 6 v Suchdole. V současnosti policisté podnikají kroky k objasnění celé události."

V pondělí večer po devatenácté hodině přivezl Soukup do Suchdola svou dceru Rozárku, kterou mají s Agátou ve střídavé péči. Rozárku měl u sebe od pátku.

Je možné, že vyhrocená předávka nezletilé může mít spojitost s tím, co v pondělí pro ŽivotvČesku.cz avizovala Soukupova současná přítelkyně –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ samozvaná »Plastic Queen« Eva Feuereislová. Ta v předchozím článku uvedla, že disponuje jistými dokumenty, po jejichž zveřejnění nebude mít prý Agáta radost –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ zejména její manžel.

"Pravdu o rodině Agáty Hanychové zveřejním už brzy ve svém podcastu. Jde pouze o odvetu za její tvrzení, kdy mě ve svém podcastu s Ornellou nazvala přešitým chlapem či »tranďákem«. Kromě velkého odhalení zvažuji i žalobu na ochranu osobnosti," sdělila pro ŽivotvČesku.cz Feuereislová.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: