Reklama:

K svátku dostal pěstí. Soukup po rvačce s Dopitou musel do nemocnice

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 9. 2024

Takový sváteční den si Jaromír Soukup zřejmě nepředstavoval. Po vyhrocené pondělní předávce dcery Rozárky před domem Agáty Hanychové, kdy se popral se svým rivalem Mirkem Dopitou, skončil s lehkým poraněním v nemocnici. Stejně tak byl podle mluvčí pražské záchranky Jany Poštové do nemocnice transportován i Mirek Dopita. Podle vyjádření Agáty Hanychové napadl její expartner manžela poté, co předal dceru. Soukup se pro změnu nechal slyšet, že on byl napaden Dopitou.

Reklama:

V pondělí večer po devatenácté hodině přivezl Jaromír Soukup do Suchdola svou dceru Rozárku, kterou mají s Agátou ve střídavé péči. Rozárku měl u sebe od pátku. Po předání dcery ale došlo k potyčce, kde údajně nechyběly rány pěstí.

Reklama:

Mluvčí pražské záchranky Jana Poštová pro ŽivotvČesku.cz popsala zásah záchranných složek na místě.

"Vyrážela tam posádka záchranářů k napadení mezi dvěma muži. Byla tam přítomna i Policie ČR. Oba muži byli při vědomí a s lehčím poraněním byli transportováni do nemocnice," sdělila mluvčí.

Takový sváteční den si zřejmě Jaromír Soukup nepředstavoval. Místo oslav totiž bude pravděpodobně se svými advokáty podnikat právní kroky proti manželovi Agáty Hanychové, jak uvedl do médií. Bývalá modelka však chystá vlastní prohlášení.

Už v pondělí večer ale napsala na svůj instagramový profil, že tato situace zasáhla celou rodinu. Incidentu měly být přítomny děti, které násilný čin samozřejmě vylekal.

"Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení," napsala Agáta na svůj profil na sociální platformě.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: