Reklama:

Berenika Kohoutová se stala dvojnásobnou maminkou. Holčička dostala jméno, které je známé spíše v mužské variantě

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 9. 2024

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová přivedla na svět své druhé dítě. Ke čtyřleté dcerce Lole tak přibyla sestřička Lojzička. Umělkyně oznámila druhé těhotenství letos v dubnu. Fanoušci spekulovali, že Berenika porodila už koncem srpna. Vzhledem k tomu, že si své soukromí dnes již dvojnásobná maminka střeží a významné události ve svém životě sdílí s veřejností až o nějakou dobu později, se nabízela i taková možnost. Nakonec však porodila až o více než měsíc později. O utajené svatbě s manželem Kryštofem Berenika promluvila pro ŽivotvČesku.cz krátce poté, co se za něho provdala.

Reklama:

Berenika Kohoutová oznámila své těhotenství koncem dubna netradičním způsobem. Ve videoklipu k písni »Hot or not« ukázala zakulacené bříško. Druhé miminko přivítala na svět umělkyně s manželem Kryštofem Kubínem. První dceru Lolu přivedla na svět v únoru 2020.

Reklama:

Fanoušci spekulovali už v srpnu, že herečka již porodila. Pod šaty se jí nerýsovalo už tak velké bříško, jako tomu bylo například v červenci. Redakce ŽivotvČesku.cz o tom psala článek. Jednalo se ale zřejmě o optický klam, jelikož herečka porodila opravdu až o více než měsíc později.

Berenika se nyní pochlubila snímkem miminka na sociální síti. "Aloisie, tak jsme komplet. Lojzičko, vylítla jsi ze mě jako raketa, tak ať Ti ta vesmírná dráha vydrží co nejdýl," napsala pyšná maminka.

Zpěvačka patří k těm umělcům, kteří si své soukromí poměrně střeží. Ostatně i svou svatbu dokázala utajit a věděli o ní jen zúčastnění. Sympatická brunetka tehdy krátce po ní uvedla pro ŽivotvČesku.cz, že nevidí důvod, proč by měla datum veselky zveřejňovat. "Nechtěla jsem to ani oficiálně zveřejňovat a přijde mi, že není nutné psát o nějakém datu, kdy přesně jsem měla svatbu," řekla pro ŽivotvČesku.cz s tím, že je to pro ni akt intimní, s čímž lze jen souhlasit.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: