Reklama:

Agáta Hanychová se vyjádřila ke rvačce manžela a expartnera. Soukupovi poslala hodně překvapivý vzkaz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 9. 2024

Pondělní předání dcery Rozárky mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem dopadlo rvačkou. Podnikatel se dostal do fyzického střetu s jejím manželem Miroslavem Dopitou. K incidentu došlo v pražském Suchdole krátce po 19. hodině. Agáta se nyní k celé věci vyjádřila. Po poradě s právním zástupcem prý nechce zasahovat do vyšetřování, překvapivý ale byl její vzkaz na adresu Jaromíra Soukupa. Zásah u domu Agáty Hanychové okomentovala pro ŽivotvČesku.cz mluvčí policie Kristýna Zelinková.

Reklama:

Jakkoliv vypadá celá situace ohledně rvačky před domem Agáty Hanychové dramaticky, bývalá modelka ve svém prohlášení volí střídmá slova. Z jejího vyjádření vyplývá, že její muž byl napaden jejím expartnerem. "Mirek jen bránil rodinu," napsala v prohlášení. Zároveň doufá, že policie z incidentu vyvodí náležité důsledky.

Reklama:

Překvapením je v závěru jejího prohlášení vzkaz přímo Jaromírovi Soukupovi. "Panu Soukupovi nepřeji nic zlého a naopak mu přeji brzké uzdravení," píše v oficiálním vyjádření influencerka. Možná tím chce naznačit, že Jaromír dostal od Dopity pořádnou »nakládačku«.

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila policii s dotazem, zda už došlo v tomto případu k nějaké klasifikaci. "V současnosti se touto událostí policie zabývá a dále nebude případ komentovat," sdělila mluvčí policie Kristýna Zelinková.

Kvůli potyčce musela na místě před domem influencerky zasahovat kromě policie i záchranná služba. Podle mluvčí pražské záchranné služby Jany Poštové byli oba muži převezeni s lehkým zraněním do nemocnice.

"Vyrážela tam posádka záchranářů k napadení mezi dvěma muži. Byla tam přítomna i Policie ČR. Oba muži byli při vědomí a s lehčím poraněním byli transportováni do nemocnice," sdělila pro ŽivotvČesku.cz Jana Poštová.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: