Reklama:

Z jeho obličeje musí mít dítě trauma. Známé matky si klepou ze Soukupova chování na čelo

Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a advokátka Lenka Radoňová
Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a advokátka Lenka Radoňová
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 9. 2024

Aféra, která v mediálním prostoru už dva dny rezonuje, nabírá na obrátkách. Po rvačce před domem Agáty Hanychové, kdy se do sebe pustili Jaromír Soukup s Mirkem Dopitou, si někdejší šéf TV Barrandov ve středu ráno přijel pro dceru Rozárku. Jenže mu ji Agáta nedala. Na místo poté dorazili se Soukupem i policisté. Událost, nad kterou řada lidí pokyvuje hlavou, nenechává chladnými ani známé ženy a matky na sociálních sítích, které v tomto případě stojí na straně influencerky. Samotnou rvačku Dopity se Soukupem pro ŽivotvČesku.cz okomentoval trenér boxu Robert Rosenberg.

Reklama:

Od chvíle, kdy se veřejnost dozvěděla o krvavé bitce před domem Agáty Hanychové, bylo zřejmé, že incident bude mít nejméně právní dohru. Další »dramatický« vývoj na sebe nenechal dlouho čekat, a to už ve středu dopoledne, když se Jaromír Soukup vrátil takzvaně na místo činu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ tentokrát si přijel pro dceru Rozárku, kterou má s expartnerkou Agátou ve střídavé péči.

Reklama:

Agáta mu ale neotvírala a nezvedala telefon. Bývalý mediální magnát se proto obrátil na policii. Vše přitom dokumentovaly kamery redakcí společenských deníků. V plné kráse tak byly vidět na jeho tváři následky pondělní rvačky s Dopitou.

Jaromír Soukup dal nahlédnout na řadu poranění v obličeji, kvůli kterým si není příliš podobný. Toho si všímají na sociálních sítích především ženy –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ matky, které si umí představit, jaké trauma musí především v dětech celá situace vyvolávat. Ve svém »takzvaném příběhu na sociálním profilu« se ke kauze vyjádřila například moderátorka Lucie Šlégrová, která s Agátou Hanychovou soutěžila v roce 2005 o korunku královny krásy.

"V tomhle stavu, s takovouhle komedií přebírat malou dceru... Vůbec se nebude bát. Škoda, že chybí selský rozum," napsala Šlégrová, která se umí vžít do situace, jelikož se také před lety rozvedla s manželem, se kterým neměla zrovna ideální vztahy.

K aféře se vyjádřila i modelka a moderátorka Iveta Lutovská, která si rozvodem procházela před pár měsíci. "Opravdu je tohle pro dítě to nejlepší? Ozbrojení policisté? Mnohdy děti zažívají to, co do dětství nepatří, a bohužel mi nikdo nevymluví, že je to do budoucna nepoznamená," napsala s tím, že ale nechce nikoho soudit.

Hustou atmosféru před domem Agáty Hanychové okomentovala další někdejší miss Aneta Vignerová. Ta si také prošla mediální bouří ohledně svého rozchodu a následného milostného trojúhelníku s manželem Petrem a jeho milenkou. Toto jednání ale vnímá silně za hranou.

"Hlavně s tím obličejem bych to dítě 14 dní nechtěla vidět, aby z toho nemělo trauma. Není tam jen ta holčička, je tam i Mia a Kryšpín. A je to hrozný," řekla Aneta ve videu, kde se nad chováním dospělého muže pozastavuje.

Bitku dvou rivalů, které také bohužel prý přihlížely malé děti, okomentoval pro ŽivotvČesku.cz profesionální trenér boxu Robert Rosenberg. Podle něj měl Mirek Dopita v boji nadvládu v tom, že má zkušenosti z amerického fotbalu. Redakce o tom psala v předchozím článku. Agáta také nedávno zmínila, že její manžel začal cvičit, což je na jeho muskulatuře znát.

"Dopita je ve skvělé kondici a má ohromnou sílu, což se mu při takové bitce velmi hodí. Soukup mohl být i sebelepší boxer, ale když vás někdo jako Dopita stáhne na zem a začne pracovat s těžištěm, najednou si připadáte, jako by vás přejel parní válec. Sice vypadá, že je útlý, ale realita je taková, že Dopita má skutečně velkou sílu a ze zápasů z amerického fotbalu má vypěstovanou odolnost na bolest," uvedl Rosenberg pro ŽivotvČesku.cz s tím, že v minulosti s Dopitou hrál v jednom týmu.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: