Reklama:

Charlotte na svatbě plakala kvůli mně: Ornella popsala, co se dělo v zákulisí nepovedené veselky mladší sestry

Sestry Charlotte Štiková a Ornella Koktová
Sestry Charlotte Štiková a Ornella Koktová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 27. 9. 2024

Minulý pátek proběhla veselka, kterou český šoubyznys dlouho nezažil. Jak působila svatba Charlotte Štikové a Martina Stefana navenek chaoticky, taková byla dle rozporuplných emocí zúčastněných i ve skutečnosti. Podle Charlottiny sestry Ornelly byla svatba jedno velké fiasko především kvůli matce Monice, která Charlottě sice celou svatbu zařídila, zároveň ale do ní vnesla křik a napětí. O nevalných vztazích se zetěm promluvil pro ŽivotvČesku.cz Michal Štika pár dní před svatbou.

Reklama:

Charlotte Štiková je už týden vdanou paní. Svatbu, která nepatřila k těm nejpohádkovějším, okomentovala Charlottina sestra Ornella ve svém podcastu, kde prozradila svůj pohled na velký den své mladší sestry.

Reklama:

"Kdybych tam byla, Charlotte bych pohlídala, jak by jako nevěsta vyšla. Odmala byla strašná parádnice a vždy si hlídala, jak vypadá. Teď jsem najednou viděla ty fotky a říkám si, co to je. Ten odrost, ten účes. A za mě nevhodně zvolené šaty," popsala své zděšení Ornella, která prý dostala před svatbou ofocenou pozvánku do Messengeru, navíc ale se špatnou adresou obřadu.

"Charlotte je odmalička mimoň, nedodržuje termíny, zaspává, kdybych tam byla, tak s ní už den předem spím na hotelu a pohlídám, aby nějak vypadala a nezaspala," uvedla Ornella, která také prozradila tajemství neupravených Charlottiných vlasů.

"Ze soucitu tam přišly moje dvě kamarádky, které Charlotte zná z minulosti, jedna mi pak vyprávěla, že těsně před obřadem udělala Charlottě drdol, zlakovala ho lakem a Charlotte si ho pár minut předtím rozpustila, takže pak vlasy vypadaly, jak vypadaly," popsala další jobovku celého dne.

Podle ní si Charlotte dobře uvědomovala, že je to celé špatně. "Kdyby si tam místo mámy vzala nás, zbytek rodiny, měla by to v klidu, hezké a hlavně bez křiku. Je mi to celé líto... Na tom zámečku si to museli novomanželé odmakat, takže žádná tradiční hostina, ale celý den jen focení a x rozhovorů do reportáží. Takže ty moje kamarádky, co tam přišly, si musely za své peníze koupit oběd, aby tam vůbec přežily," poodhalila zákulisí »svatby jako řemen«, jak prezentovala Monika Binias.

"Jak se Charlotte tam při obřadu složila a začala plakat, tak to bylo potom, co jí moje kamarádka vzkázala, že jim přeji hodně štěstí do společného života a že na ně myslím. Stejně mi ale od té doby nezavolala," uzavřela Ornella Koktová, která celý svatební den na sestru myslela, stejně tak jako její otec Michal Štika, kterého prý také celá situace ohledně zpackané svatby mrzela.

Michal Štika už dopředu avizoval, že se svatby dcery nezúčastní. Především prý kvůli exmanželce Monice. Jak se ale ukázalo, adresa, kterou dostal stejně jako Ornella na pozvánce, byla špatná. Nakonec byl zřejmě tedy rád, že se přece jen na svatební obřad nevydal.

Kromě problémů s exmanželkou Štika neskrýval zklamání z výběru Charlottina partnera. "Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Přijde mi to zvláštní," popsal své pocity Michal Štika s tím, že se mu nezdá ani Martinova minulost.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: