Reklama:

Kromě dětí je obětí mediální šlamastyky i Soukupova advokátka

Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a advokátka Lenka Radoňová
Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a advokátka Lenka Radoňová
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 27. 9. 2024

Komentář: Situace kolem pondělní rvačky mezi Jaromírem Soukupem a Mirkem Dopitou se začíná zamotávat. Dokonce rozdělila veřejnost na dva tábory. Jedni považují jako oběť podnikatele, druzí –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ stoupenci bývalé modelky a jejího manžela –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ zase vnímají jako jasnou oběť několikaměsíčního teroru právě influencerku. Redakce ŽivotvČesku.cz se zamyslela nad tím, že kromě dětí je v celé šlamastyce nevinně namočená i Soukupova právnička Lenka Radoňová. Blondýna po jeho boku, jež s ním byla před domem Agáty už několikrát, musí v rámci spolupráce se Soukupem zažívat věci, o kterých se jí snad ani v nejhorším snu nezdálo.

Reklama:

Ostřílená advokátka Radoňová, která zastupovala v rozvodovém řízení například Tomáše Plekance a desítky dalších známých tváří, začala spolupracovat s Jaromírem Soukupem letos na jaře. Bývalý šéf TV Barrandov si ji najal jako jedno z největších právnických es v tuzemsku.

Reklama:

Radoňová skutečně platí mezi českými celebritami za expertku na komplikované rozvody a nebojí se ani drsných tahanic o děti.

Poté, co se začala objevovat po boku Soukupa u soudu, začala ho doprovázet i na předávání dcery Rozárky, a to v nejtěžších situacích. Jinak tomu ostatně nebylo ve středu, kdy Soukup rozbitý jako vrata se dožadoval předání nezletilé. Jak bylo vidět ze záznamů přítomných médií, Soukup s Radoňovou postávali před domem influencerky a čekali, zda někdo otevře.

Jak ale uvedla Agáta ve čtvrtek ve svém podcastu, její expartner moc dobře věděl, že dům je prázdný. Už dopředu to dala prý vědět i na OSPOD, že dceru otci za takových okolností nepředá.

"Nahlásila jsem to na policii i na OSPOD, ten o tom dokonce informoval otce Rozárie, který tam přesto přijel, protože věděl, že tam budou novináři," popsala Hanychová.

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila Lenku Radoňovou krátce poté, co médii prolétla zpráva o krvavé bitce mezi Soukupem a Dopitou. "Nic k tomu říkat nebudu," uvedla a už druhý den figurovala ve výše zmíněné tragikomické scénce před domem Hanychové.

Nyní se nabízí otázka, zda si Soukup svým počínáním do budoucna takzvaně nezavaří v rámci střídavé péče, kterou mu jeho právnička pomohla vybojovat. Agáta je totiž přesvědčena o tom, že Soukup ponese za údajný útok na její rodinu velmi nepříjemné následky.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: