Reklama:

Zadržená zbraň u zmláceného podnikatele. Jaromír Soukup ji prý ukazoval Kryšpínovi

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 9. 2024

Incident, který se stal v pondělí před domem Agáty Hanychové, se zřejmě nejvíce podepíše na psychice dětí, které údajně vše viděly na vlastní oči. Kryšpín, Mia i Rozárka byli prý podle Hanychové svědky útoku na její osobu. Jak uvedla ve svém podcastu, ona i děti vyhledají pomoc psychoterapeuta. Třináctiletý Kryšpín navíc měl o to více oprávněný strach o své rodiče, jelikož mu dle Hanychové Jaromír Soukup v minulosti ukazoval doma své zbraně. Deník Blesk.cz nyní přinesl informaci o tom, že policie u podnikatele skutečně legálně drženou zbraň zabavila. Bitku dvou rivalů okomentoval pro ŽivotvČesku.cz trenér boxu Robert Rosenberg.

Reklama:

Případ, ze kterého se rodina bývalé modelky bude ještě dlouho vzpamatovávat. Jaromír Soukup má sice šrámy v obličeji, děti Agáty Hanychové je budou mít zřejmě ještě dlouho na duši. Ačkoliv Soukup od začátku tvrdí, že bylo na něho dopředu vše připravené, málokdo by věřil verzi, že by Mirek Dopita s Agátou Hanychovou dobrovolně vystavili přítomné děti takovému zážitku, jakým je násilná rvačka.

Reklama:

"Momentálně vše šetří policie," uvedla Hanychová ve čtvrtek ve svém podcastu. Dokonce se prý jedná o policejní ochraně její rodiny.

Ornella Koktová, jež s Agátou podcast natáčí, se dotkla informace, že největší strach z bitky mezi otcem a bývalým otčímem měl Kryšpín Dopita. "Přijde mi strašný, jak tvoje máma řekla, že Kryšpín se bál, že mu zabije rodiče. Je mu třináct a je to už takový malý dospělý. Tys mi řekla, že mu Jaromír ukazoval, že má doma nějaké zbraně," uvedla Koktová.

Jak se nyní ukázalo, Jaromír Soukup měl skutečně u sebe doma legálně drženou zbraň, kterou mu nyní zadržela policie. V sobotu o tom informoval deník Blesk.cz.

Pravda o tom, kdo koho napadl, se prý podle Hanychové ukáže už brzy. "Mám na to čtyři svědky, byl to primárně útok na moji osobu. "Kdyby tam nebyl můj manžel, tak už tady asi ani nesedím," šokovala influencerka.

Rvačku, která byla prý vyústěním dlouhodobého slovního provokování a urážení, rozebral pro ŽivotvČesku.cz trenér boxu Robert Rosenberg, jenž je bývalým spoluhráčem Mirka Dopity.

"Dopita je ve skvělé kondici a má ohromnou sílu, což se mu při takové bitce velmi hodí. Soukup mohl být i sebelepší boxer, ale když vás někdo jako Dopita stáhne na zem a začne pracovat s těžištěm, najednou si připadáte, jako by vás přejel parní válec. Sice vypadá, že je útlý, ale realita je taková, že Dopita má skutečně velkou sílu a ze zápasů z amerického fotbalu má vypěstovanou odolnost na bolest," uvedl Rosenberg pro ŽivotvČesku.cz s tím, že v minulosti s Dopitou hrál v jednom týmu.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: