Reklama:

Nedělní procházka s nejbližšími. Monika Babišová v ležérním outfitu ukázala štíhlé nohy

Monika Babišová
Monika Babišová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 9. 2024

Monika Babišová se po oficiálním rozchodu s manželem Andrejem Babišem na sociálních sítích ukazuje jen sporadicky. V neděli udělala výjimku a pochlubila se snímkem s dcerou a psími slečnami. Manželce bývalého premiéra to opět slušelo - na vycházku s Vivien se oblékla do ležérního oblečení a byla okouzlující. Monika Babišová obě své děti podporuje, což uvedla pro ŽivotvČesku.cz již před časem. O dceři Vivien, která má ambice převzít firmu po otci, mluví jen v superlativech.

Reklama:

Od té doby, co s manželem Andrejem netvoří oficiálně pár, sdílí Monika Babišová své soukromí jen střídmě. Ráda se však pochlubí snímky z oficiálních návštěv, které si užívá s Babišem, přestože každý žije jinde. Před pár dny vyrazila netradičně do společnosti úplně sama. Objevila se na křtu knihy Anety Christovové v doprovodu svého přítele a rodinného známého Ivana Šablatúry.

Reklama:

Na konci víkendu se manželka lídra opozičního hnutí pochlubila na sociální síti nedělní pohodou. "Krásná neděle s mými holčičkami," napsala ke snímku s dcerou Vivien a psími slečnami. Na procházce to všem »holkám« velmi slušelo. Manželka bývalého premiéra umí být zkrátka šarmantní lidově řečeno i v »pytli od brambor«. Šipkou doprava lze fotografie posunout.

V dlouhé šedé mikině s kamínky a upnutých legínách ukázala štíhlé nohy. V komentářích zaznívají pochvalné komentáře a Moniku fanoušci přirovnávají k sestře Vivien. "Obě krásné, ale paní Babišová excelentní dáma, prostě v ČR na ni žádná nemá," napsala jedna z uživatelek sociální sítě velkorysý komentář.

Monika Babišová, stejně jako její manžel, má se svými dětmi vynikající vztah. Dceru i syna velmi podporuje. Vivien půjde pravděpodobně ve šlépějích svého otce, jak Babišová před časem pro ŽivotvČesku.cz prozradila.

"Vivien má velký drive a chce převzít firmu. Frederik zatím jen studuje a zajímá se také, ale Vivien už ve firmě pracuje, začala od píky a seznamuje se se všemi firmami v holdingu, aby vše poznala osobně a porozuměla procesům," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Monika Babišová s tím, že dcera prokazuje vůdčí schopnosti. 

"Jsem na ni pyšná, protože má disciplínu a je opravdu velký dříč a je na sebe enormně přísná," zdůraznila. Vivien mimo jiné piluje francouzštinu a hru na kytaru, ve volném čase se zajímá o chov koní.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: