Reklama:

O krok blíž svému snu. Honza Musil se pochlubil snímky svého sídla, na pozemku došlo přes léto ke změnám

Honza Musil s pejsky.
Honza Musil s pejsky.
Foto: Se svolením Jana Musila
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 3. 10. 2024

Známý moderátor Honza Musil, který patří k legendám své profese, se před více než třemi lety se svým životním partnerem Jakubem přestěhoval ke Kutné Hoře. Konkrétně do malebné vesničky, kde se společně pustili do rekonstrukce domu a vyhořelé stodoly. Jelikož k domu patří velká zahrada, Honza s Jakubem se přes léto takzvaně nezastavili. "Trochu jsme s tím pohnuli, sice se jednalo o takové drobotiny, ale my tomu říkáme velké radosti," prozradil pro ŽivotvČesku.cz sympatický moderátor, který se zároveň pochlubil fotografiemi, na kterých je pokrok v budování jejich domova velmi znát.

Reklama:

Moderátorské eso Honza Musil se před lety pustil s partnerem Jakubem do náročné rekonstrukce domu v malebné krajině na Kokořínsku. Byt na Vinohradech tak vyměnil za bydlení v srdci nádherné přírody. Kromě romantického prostředí ale čekala na sympatickou dvojici velká spousta práce. Moderátor pro ŽivotvČesku.cz prozradil, že si své sídlo zvelebují krok za krokem.

Reklama:

Letos přišlo na řadu budování terasy a osvětlení. "Dělali jsme od jara celé léto. Už na zahradě nemáme kamení a písek, ale máme položenou dlažbu a udělané schůdky. Jsou to pro nás velké radosti, i když se jedná o drobné úpravy, ale těší nás každá maličkost," sdělil Honza Musil s tím, že mají hotové už i osvětlení celého domu.

Když se pár do domu s vyhořelou stodolou přestěhoval, šlo prakticky o ruinu. "Kuba to pořídil po našem společném rozhodnutí, kdy jsme chtěli do klidnějšího prostředí a věnovat se zvířatům. A náš sen si plníme," uvedl již před časem pro ŽivotvČesku.cz oblíbený spíkr s tím, že celková oprava je běh na dlouhou trať.

Dvojice chce domu se zahradou navrátit původní ráz, a tak vše rekonstruují opatrně a s citem. Honza se nyní pochlubil fotografiemi ze zahrady, kde byla ještě před dvěma lety doslova džungle s vysokou trávou. Progres je úctyhodný a přes nekonečnou práci je moderátor šťastný, že se mu daří budovat domov v klidném prostředí, kde spolu s lidmi žije i řada zvířat.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: