Reklama:

Vyjádření Ornelly Koktové ke spekulacím o ženatém milenci. Padla slova o modré pilulce

Ornella Koktová
Ornella Koktová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 4. 10. 2024

V posledních dnech se v mediálním prostoru objevila informace o tom, že influencerka Ornella Koktová má už řadu let udržovat vztah s neznámým milencem. Ke článkům plným domněnek měla přispět Ornellina matka Monika Binias a partnerka Jaromíra Soukupa Eva Feuereislová. Ke spekulacím se vyjádřila i sama podnikatelka ve svém »instastories«. Se svým byznysovým partnerem Kryštofem si z celé kauzy udělali legraci uprostřed večeře ve fast foodu. Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila manželku Josefa Kokty s dotazem ohledně spekulací už před časem. Ornella se však nechtěla k věci vyjadřovat.

Reklama:

Trojnásobná maminka a podnikatelka Ornella Koktová se má podle Evy Feuereislové stýkat se ženatým mužem už několik let. Plastikami vylepšená influencerka to sdělila pro web Expres.cz.

Reklama:

"Hraje si na něco, co není. Je sice s Pepou Koktou, ale proslýchá se, že o věrnosti v jejich vztahu nemůže být řeč. Informace je, že Ornella má milence a má ho už několik let. Doneslo se to ke mně několikrát. Chudák Pepa, v domácnosti slouží pouze jako chůva pro děti, to je můj názor," uvedla Eva Feuereislová s tím, že po identitě milence Ornelly Koktové usilovně pátrá.

To, že by měla být Ornella svému manželovi nevěrná, uvádí i Monika Binias, která se svou starší dcerou již několik let nekomunikuje. Před časem v médiích uvedla, že Ornella má ráda luxus a cíleně si vybírá zámožné muže.

"Ona dokonce i dříve přiznala, když jsme byly v kontaktu, že simultánně s Pepou měla několik milenců. Ona tu svoji promiskuitu nijak neskrývá," řekla už dříve Monika Binias.

Ke spekulacím o svém mimomanželském poměru se Ornella ve čtvrtek vyjádřila. "Nechtěla jsem to dělat a vůbec na to reagovat, ale vlastně si říkám, že si zasloužíte znát pravdu. Takže pravda je taková, že články lžou a žádného milence nemám," uvedla na sociální síti Ornella, kterou doplnil její byznysový partner Kryštof, se kterým vlastní značku lepicích pásků na prsa.

"Ornellko, pojď už, už mi nabíhá ta modrá pilulka," říká mladý muž, zatímco si dává do pusy hranolky ve fast foodu. Videem chtěli zřejmě oba naznačit, že spekulace se nejen že nezakládají na pravdě, ale také to, že si Ornella a její okolí dělají z nafouknuté mediální bubliny legraci.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: