Reklama:

Nikol Leitgeb přiznala rodinné problémy. Jsem strašná matka a zlost si vybíjím na manželovi

Nikol Leitgeb s manželem Petrem.
Nikol Leitgeb s manželem Petrem.
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 5. 10. 2024

Influencerka a zakladatelka nadačního fondu Nikol Leitgeb oslavila v pátek 38. narozeniny. Při té příležitosti sdílela na sociální síti příspěvek, kde vyčetla své nedokonalosti, se kterými je už smířená. Přiznala například, že je strašná matka, místo čtení knížek sleduje seriály v televizi a nesnáší zdvořilostní konverzace s cizími lidmi. Před více ja měsícem se naopak pochlubila tím, na co je opravdu pyšná - na to, jaký má vztah s bývalým partnerem a otcem syna Mathiase. Současný manžel influencerky a biologický táta Matyho totiž spolu prý vychází na přátelské úrovni a nedochází tak k žádným dramatům. O vztazích rodičů po rozchodu promluvil pro ŽivotvČesku.cz psycholog Jeroným Klimeš, jenž popsal, jak by se měli k sobě bývalí partneři chovat.

Reklama:

Nikol Leitgeb, herečka známá ze seriálu Pojišťovna štěstí, oslavila v pátek 38. narozeniny. Dvojnásobná maminka u té příležitosti sepsala výčet svých chyb, ke kterým se veřejně jen málokdo přizná. "Necvičím, furt ne prostě, tudíž se tak pomalu rozkládám, jsem roztěkaná, dělám padesát věcí najednou a nic pořádně, jsem strašná matka," začala blondýnka popisovat věci, na které není ve svém životě pyšná.

Reklama:

Také zmínila, že ani její okolí to s ní nemá mnohdy jednoduché. "Taky nejsem vůbec zazdrojovaná, frustraci ze zlobivých dětí si vybíjím na manželovi a neumím a nesnášim small talk, takovýto jak se někde potkáte s někým cizím a musíte si říct pár zdvořilostních vět, přitom je mi 38... A už jsem vám říkala, že naše tříletý dítě říká „dopldele teď mluvím já“? od koho to asi může mít…," sáhla si do svědomí bývalá členka zábavného tria 3v1.

Nikol, jakožto zkušená influencerka a tvůrkyně obsahu na sociální síti, si je dobře vědoma, že takovým výčtem svých nedokonalostí uleví nejen sobě, ale také pobaví a potěší tisíce jejích sledujících. Každý si totiž rád přečtěte, že u jiných lidí, navíc u známých osobností, to není vždy jen růžové a ideální, a že každý má své stinné stránky, na které není pyšný.

Na co je však influencerka pyšná, prozradila před měsícem, když šel starší syn Mathias alias »Radovan« do první třídy. "A taky jsem pyšná na tohle. Že tě do první třídy vedou oba tátové, v klidu, pohodě, a v naprosto přátelský a rodinný atmosféře. Vím, že je to vzácný a děkuju za to. Oběma," napsala Nikol ke snímkům, kde se fotí se současným manželem Petrem a bývalým partnerem Martinem.

O vztazích bývalých partnerů a rodičů promluvil před časem odborník na partnerské vztahy a psycholog Jeroným Klimeš. Podle něho by se měli rodiče po rozchodu k sobě chovat jako sousedé.

"Já doporučuji, aby se rozešlí dva partneři k sobě chovali jako sousedé. Tedy korektně, s mírnými rituály a vstřícnými gesty, kdy od sousedky nečekáte nic, než že z toho nebudou problémy. Kvůli tomu se dělají takové ty »tanečky« kolem sousedů a známých na hranici kamarádství. Nepředpokládáme, že to přeroste v kamarádství, ale mělo by to zůstat v čistě korektních sousedských vztazích," popsal pro ŽivotvČesku.cz Klimeš, jak by především rodiče malých děti k sobě měli po rozchodu přistupovat.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: