Reklama:

Partnerka imitátora Petra Jablonského ho viní z domácího násilí. Tvrdí, že ji napadl tak, že skončila v nemocnici

Zranění Lucie Ottové / Petr Jablonský
Zranění Lucie Ottové / Petr Jablonský
Foto: Se svolením Expres a vědomím Lucie Ottové / Foto 2: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 5. 10. 2024

V domě známého českého imitátora Petra Jablonského mělo dojít minulou sobotu k domácímu násilí. Jablonský měl podle dostupných informací shodit svou partnerku ze schodů. Údajná oběť - herečka Lucie Ottová, která poskytla lékařskou zprávu webu Expres, skončila po údajném napadení s nohou v sádře, otřesem mozku a s modřinami. Zmíněný web disponuje i textovými zprávami, kde Jablonský své partnerce vulgárně nadává. Imitátor odmítá, že by partnerce přivodil jakákoliv zranění. Ottová si zároveň stěžovala na postup policie, která se měla jejím případem zabývat. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil o domácím násilí, kdy muž napadne ženu, odborník na partnerské vztahy psycholog Jeroným Klimeš.

Reklama:

Dvaadvacetiletá herečka Lucie Ottová, která byla donedávna partnerkou českého imitátora Petra Jablonského, uvedla pro web Expres, že se stala obětí násilného činu. Jablonský ji měl napadnout po hádce, kterou vyvolala jeho údajná nevěra.

Reklama:

"Připravovala jsem pro něj narozeninové překvapení a nechtěla jsem mu říct, co přesně dělám. On mi tvrdil, že je doma, ale přitom nebyl. Potom mi psala žena, se kterou mě už jednou podvedl," popsala, co předcházelo hádce, která údajně skončila napadením.

"Kamarád mě odvezl k jeho domu, slušně jsem zaklepala, ale neotevíral. Dům měl otevřený, tak jsem vešla dovnitř." Jakmile Ottová vstoupila do domu, situace se rychle vyhrotila. "Začal mi nadávat, že jsem děvka a kurva. Byl opilý a velmi agresivní. Tahal mě za vlasy, smýkal mě po zemi a nakonec mě shodil ze schodů," sdělila pro Expres Lucie Ottová, jež tvořila s Jablonským pár více jak dva roky.

Zároveň si stěžovala i na policii, která její případ měla zlehčovat. "Cítila jsem, že policie vůbec neřešila moje zranění a celou situaci spíše bagatelizovala," uvedla Ottová s tím, že už podala oficiální stížnost na Krajské ředitelství policie a obrátila se na organizaci Bílý kruh bezpečí, která pomáhá obětem domácího násilí. Zároveň prý podala na Jablonského trestní oznámení za napadení.

Jablonského verze zní tak, že žádné hrubé násilí vůči dnes už expartnerce nepoužil. "Možná jsem se nechoval gentlemansky, ale neudělal jsem nic, za co bych se měl stydět. Jen jsem se bránil," popsal vyhrocenou situaci s tím, že jeho expřítelkyně je zhrzená a chce ho zničit.

O typech mužů, kteří jsou schopni napadnout ženu, promluvil pro ŽivotvČesku.cz bývalý policejní psycholog Jeroným Klimeš, který se v současnosti zabývá psychologií rodiny a partnerských vztahů.

"Chlapi se dělí do dvou skupin. Jedni, pro které je tabu mlátit ženu, a druzí, kteří to tabu nemají. První skupina ženu nemlátí. Druhá skupina se dělí zase na ty, kteří to dělají, a ty, kteří to nedělají. První z nich to dělají někdy v afektu, ale nemají z toho žádnou radost, druzí si to vyloženě užívají," vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz psycholog Jeroným Klimeš, jak se člení »násilníci«.

Pokud Jablonský skutečně již bývalou partnerku napadl, tak podle Klimeše půjde asi o případ, že když se dostane do afektu, tak je schopen »ženu fláknout«, uvedl to s tím, že takových mužů je poměrně velké množství - desítky procent.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: