Reklama:

Feuereislová odpovídá gestem: Po Agátině urážce přichází nečekaná reakce

Eva Feuereislová a Saša Isara
Eva Feuereislová a Saša Isara
Foto: CNC / David Kundrát / CNC / Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 10. 2024

Na víkendovém kosmetickém veletrhu se Eva Feuereislová, známá svou láskou k plastickým operacím, setkala s filmovým maskérem Sašou Isarem. Snímek jejich setkání, kde si podávají ruce, okamžitě zaujal, ale nejen díky tomu, že jde o mediálně známé osobnosti. Gesto, které na první pohled vypadá jako přátelské pozdravení, má však mnohem zajímavější podtext, pokud se podíváme na nedávné kontroverze kolem Feuereislové a jejího vzhledu. Partnerku Jaromíra Soukupa totiž Agáta Hanychová označila za »přešitého chlapa« a »tranďáka«. Pro ŽivotvČesku.cz »Plastic Queen« nedávno uvedla, že si tyto urážky nenechá líbit a zvažuje podat na Hanychovou žalobu.

Reklama:

Eva Feuereislová, která za sebou podle svých slov má více než 40 plastických operací, se v posledních měsících dostala pod palbu kritiky, a to zejména ze strany Agáty Hanychové. Ta v jednom ze svých podcastů o Feuereislové prohlásila, že vypadá jako »přeoperovaný chlap«. Toto prohlášení vyvolalo v českém showbyznysu nemalý rozruch, a Feuereislová se nevyhnula ani dalším komentářům na její výrazně změněný vzhled.

Reklama:

Hanychová, která je známá svou upřímností, možná zašla příliš daleko, ale Feuereislová, jak se zdá, si z podobných narážek příliš těžkou hlavu nedělá. Chlapské gesto nebo náhoda? Na snímku z veletrhu můžeme vidět, jak si Eva Feuereislová a Saša Isar vyměňují pozdrav, který je na první pohled zcela běžný. Avšak při bližším pohledu si nelze nevšimnout pevného a chlapsky působícího podání rukou.

Mnozí se mohou ptát, zda tím Feuereislová mimoděk nepodtrhuje právě tu kritiku, která se kolem ní vznáší – tedy, že její vzhled už ztrácí ženskost a přibližuje se spíše mužským rysům. Jde o náhodu, nebo Feuereislová ironicky potvrzuje slova Agáty Hanychové, která se do ní pustila tak ostře? Ať už je gesto zcela nevinné nebo promyšlené, nelze popřít, že Feuereislová působí sebevědomě a dál se drží své image bez ohledu na to, co o ní lidé říkají.

Plastické operace pro ni nejsou tabu a dál razí životní styl, který jí vyhovuje, a rozhodně si nenechá diktovat, jak by měla vypadat. Její setkání s Isarem, známým filmovým maskérem, je tak nejenom zajímavé díky jejich profesnímu propojení, ale i díky těmto drobným detailům, které ukazují, že Eva Feuereislová je v mnoha směrech unikátní osobností českého showbyznysu.

Jakkoliv vypadala samozvaná Plastic Queen na veletrhu při nečekaném setkání s Hanychovou sebevědomě, před nedávnem prozradila pro ŽivotvČesku.cz, že se chce své rivalce za její urážlivá slova pomstít.

"Pravdu o rodině Agáty Hanychové zveřejním už brzy ve svém podcastu. Jde pouze o odvetu za její tvrzení, kdy mě ve svém podcastu s Ornellou nazvala přešitým chlapem či »tranďákem«. Kromě velkého odhalení zvažuji i žalobu na ochranu osobnosti," sdělila rázně Eva Feuereislová. Pravdou o rodině měla na mysli dokument dokazující, že Agátin manžel Mirek Dopita byl v minulosti odsouzený za »nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy«, za což měl dostat podmínku.

Eva Feuereislová se do povědomí veřejnosti dostala díky své účasti v reality show »Vyvolení« a od té doby se pravidelně objevuje v médiích, a to zejména díky svému kontroverznímu vzhledu. Plastické operace pro ni nejsou jen estetickou záležitostí, ale jak sama říká, způsobem, jak se cítit dobře ve svém těle. V rozhovorech často obhajuje svůj vzhled a kritikou se nenechává zastrašit.

Ať už je tedy její gesto na veletrhu symbolickým potvrzením kritiky nebo jen náhodným momentem, jedna věc je jistá - Eva Feuereislová se nenechá zastrašit a dál si jde svou cestou - ať už s plastikami, nebo bez nich.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: