Reklama:

Dara Rolins po dlouhých měsících ve společnosti. Po plastice ji lidé přirovnávají k Evě Pilarové

Dara Rolins
Dara Rolins
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 10. 2024

Zpěvačka Dara Rolins začátkem roku podstoupila facelift obličeje a krku na italské klinice. Proti jejímu vědomí bylo video před zákrokem zveřejněno na sociální síti jejím lékařem. Blondýnka se poté stáhla do ústraní a svůj vylepšený zevnějšek ukázala fanouškům až v květnu. V komentářích se strhla obrovská vlna kritiky a fanoušci byli z omlazení své oblíbené umělkyně zklamaní. Nyní se Dara poprvé od operace ukázala na společenské akci, kde už o svém liftingu otevřeně mluvila. I více jak půl roku po zákroku ale lidé nedají Daře oddechnout. U jedné z fotografií ji dokonce přirovnávají k Evě Pilarové. Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila krátce poté, co Rolins ukázala svůj obličej veřejně, její letitou kamarádku Simonu Krainovou.

Reklama:

Dara Rolins se před pár dny ukázala po delší době ve společnosti a šla takzvaně s kůží na trh. Ochotně již mluvila o svém omlazujícím zákroku s přítomnými médii a úsměvy rozdávala na všechny strany. Ještě před pár měsíci tomu ale bylo jinak. Drsná kritika vylepšeného zevnějšku zpěvačku očividně trápila, jelikož se na sociální síti ještě dlouhé týdny obhajovala.

Reklama:

Ačkoliv kritika na její vzhled může zaznívat dodnes, je vidět, že Dara se cítí skvěle, a to je hlavní. Na kritiku z očí do očí může stejně zapomenout, jelikož jízlivé poznámky zaznívají výhradně jen na sociálních sítích, kde komentující rádi vyjadřují svůj názor z bezpečí svého domova. U jedné z nedávno přidaných fotografií se rozhořela diskuze na téma »podoba Dary s Evou Pilarovou«.

Komentující ženy zpěvačku přirovnávaly k již zesnulé pěvecké legendě, což Dara nemůže ve vší úctě k Evě Pilarové vnímat jako kompliment. "A kde je Darina Rolinsová? Toto je Eva Pilarová s Dagmar Havlovou v jednom," napsala pod snímek jedna z komentujících. A řada dalších s ní souhlasila. "Také se mně zdá, no asi je tak spokojená, její věc. Havlová nevím, ale stejně špatný facelift, jako měla paní Pilarová, bohužel," napsala další. "Jako paní Pilarová, bez urážky," sdílela stejný názor další z uživatelek.

Eva Pilarová je pro Daru možná ještě dobré přirovnání. Lidé ji totiž také srovnávali s Donatellou Versace nebo se šikmookým Vietnamcem, jak uvedla například Ornella Koktová.

Redakce ŽivotvČesku.cz se dotázala modelky Simony Krainové, co si o zákrocích své kamarádky myslí a zda se jí »vylepšená« Dara líbí. Blondýnka se rozhodla Dařinu vizuální proměnu nekomentovat. "Nepřísluší mi to veřejně komentovat," napsala tehdy modelka z Dominikánské republiky, kterou pojí se zpěvačkou dlouholeté přátelství. Simonu Krainovou nyní také čeká operace, podle všeho ale nepůjde o estetický zákrok.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: