Reklama:

Mejdan s kámoškami a nový účes. Alena Šeredová na skok v Praze, do Itálie se vrací o 10 let mladší

Alena Šeredová
Alena Šeredová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 10. 2024

Modelka a herečka Alena Šeredová přiletěla na skok do Prahy. Za několik hodin ale stihla spoustu věcí. Do rodného města se trojnásobná maminka vrací vždy ráda, tentokrát stihla návštěvu svého dvorního kadeřníka, společenskou akci i posezení s kamarádkami. Nový účes, kdy jí kadeřník ostříhal a prosvětlil vlasy, modelku neuvěřitelně omladil. Pro ŽivotvČesku.cz slavná brunetka prozradila, že do Prahy přiletěla jen na skok a v pátek kolem druhé hodiny odpoledne už se chystala na odlet domů.

Reklama:

Alena Šeredová, jedna z nejúspěšnějších českých modelek, jež žije dlouhodobě v Itálii, se po kratší době objevila v rodné Praze. "Byla jsem tu jen na skok, právě odlétám" prozradila pro ŽivotvČesku.cz s tím, že přiletěla převážně na akci známé německé značky kočárků a dětských autosedaček.

Reklama:

Ještě před čtvrtečním eventem stihla rodačka z Prahy návštěvu kadeřníka Martina Tyla, od kterého odcházela s novým účesem. Hair stylista jí vlasy jemně zesvětlil a zastřihl konečky. Nový účes, který kombinuje světlé odstíny s přirozenou elegancí, Aleně dodal svěží a mladistvý vzhled. Změna barvy vlasů podtrhla její rysy a přirozenou krásu a celkově ji omladila.

Po večeři si »Bella Alena« užila ještě posezení v baru s kamarádkami, mezi nimiž byla i její dlouholetá přítelkyně a bývalá modelka Pavla Vrbová. Dámská parta podle všeho protáhla mejdan až do ranních hodin.

Alena Šeredová, která se proslavila v roce 1998 jako 1. vicemiss České republiky, si během své kariéry získala obdiv jak v Česku, tak v zahraničí. Její elegance, přirozená krása a profesionální přístup k práci ji katapultovaly na přední stránky módních časopisů a přinesly jí mnoho prestižních nabídek. V Itálii se stala tváří několika významných značek a pravidelně se objevovala na italské televizní obrazovce.

Ačkoliv je stále aktivní v italském společenském životě, v rozhovorech často zmiňuje, jak moc jí záleží na českých kořenech a její rodině. Přestože žije mnoho let v zahraničí, její návrat do Česka, byť jen na pár dní, je vždy významnou událostí pro všechny její fanoušky.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: