Reklama:

Odhaleno tajemství části jeho úspěchu: Módní policie si posvítila na Marka Ebena

Marek Eben
Marek Eben
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář, Kája Pavlíček (stylista slavných) | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 14. 10. 2024

U veřejnosti pro svůj jemný a inteligentní humor oblíbený moderátor a oblíbená tvář soutěže StarDance Marek Eben znovu potvrdil, že jeho stylový projev se promítá i do volby oblečení. Na snímku z víkendového přenosu je Eben elegantně oděn do klasického večerního obleku, který zůstává v souladu s noblesní atmosférou soutěže, konstatujeme v redakci ŽivotvČesku.cz, a to v roli módní policie. Černý smoking s lesklými revery, bílá košile a perfektně uvázaný motýlek podtrhují jeho formální, ale přitom přirozený vzhled.

Reklama:

To, co je na volbě outfitu obzvlášť chvályhodné, je Ebenovo umění zůstat věrný klasice, aniž by působil zastarale. Hvězdný spíkr umí, jak se říká, »vsadit na jistotu«. Oblek perfektně sedí, střih i materiál vypadají kvalitně a vypovídají o jeho vyspělém vkusu.

Reklama:

Smoking na Marku Ebenovi působí moderně díky dobře zvolené kombinaci lesku a matných látek. Nicméně, smoking je záležitostí detailů a moderátor divácky populární taneční soutěže zvolil perfektní doplňky – decentní bílý kapesníček v klopě a hedvábný motýlek dávají celkovému vzhledu harmonii.

Pokud by měl jeho outfit být vylepšen, je možné se zamyslet nad tím, zda by zvolil modernější verzi obuvi či experimentoval s jemným detailem na košili, například manžetové knoflíky nebo textura látky. Přesto však Eben zůstává ikonou elegance, jeho oděv totiž jasně prokazuje, že i formální styl lze nosit s lehkostí a sebevědomím.

Závěr módní policie: Celkově lze říci, že Marek Eben potvrdil svou roli jednoho z nejlépe oblékaných mužů na české televizní scéně, který ví, jak respektovat klasické společenské normy, ale přitom působí svěže a nadčasově.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: