Reklama:

Konec Jany Bouškové v Prostřeno!. Zdravotní komplikace si prý vybraly krutou daň

Václav Vydra a Jana Boušková
Václav Vydra a Jana Boušková
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 15. 10. 2024

Hlasy, které diváci slýchají v oblíbené kulinářské show Prostřeno! na druhé nejsledovanější tuzemské komerční stanici, patří Václavu Vydrovi a jeho manželce Janě Bouškové. Na pořadu pracují již dlouhých 15 let. Ale teď má dojít na zásadní změnu, a to údajně v kontextu zdravotních komplikací, které herečku nedávno postihly. Pro ŽivotvČesku.cz její osudový muž dříve uvedl, který z dílů mu nejvíce utkvěl v paměti.

Reklama:

V nedávném speciálním díle se manželský pár rozhodl na chvíli odložit své role moderátorů a vyzkoušet si kuchařské dovednosti. Vydra celou show zpestřoval svým typickým smyslem pro humor a navíc bavil účastníky aktivitou spojenou s plavením koní, což všechny velmi nadchlo. Oproti tomu Jana Boušková působila během natáčení mnohem zdrženlivěji. V diskuzích někteří diváci popisovali, že její chování bylo po celý týden spíše nevýrazné a celkově působila nekomfortně a unaveně.

Reklama:

Deník Blesk.cz nejnověji přišel s tvrzením, že Boušková v posledních dílech, které natočila, působí jako by ztratila svůj obvyklý elán. Není tak prý překvapením, že se šíří zprávy o jejím konci v pořadu Prostřeno!, což podle dobře informovaného zdroje periodika bylo potvrzeno.

"Nebudeme to komentovat," sdělila zmíněnému deníku neurčitě Klára Kotábová z PR oddělení pořadu Prostřeno!. Informace ale nevyvrátila. Periodikum dále k věci uvedlo, že za Bouškovou má televize již náhradu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ mluví se prý o herečce Evě Burešové.

Vydra pro ŽivotvČesku.cz na dřívější dotaz zavzpomínal, který z dílů kulinářské show ho nejvíce pobavil –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ lépe řečeno mu utkvěl v paměti.

"Úplně nejvíc na mě asi zapůsobila ta Kazmova manipulace, ten pán se slepicí a rakví," ohlédl se Vydra pro ŽivotvČesku.cz se smíchem.

"Ale obecně je ten pořad zvláštních věcí plný, což bude tím, jací účastníci se tam hlásí. Svým způsobem obdivuji ochotu se zúčastnit a ukázat něco ze sebe. Je to taková zajímavá sonda do životů všelijakých lidí, protože ukazují, jací jsou, a nejspíš si to ani neuvědomují. Myslím, že právě tohle na tom diváky nejvíc baví," doplnil svůj pohled na kulinářskou show pro amatérské kuchaře herec pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: