Reklama:

Všechno je jinak. Václav Vydra odmítl, že by manželka Jana Boušková končila v Prostřeno!

Václav Vydra a Jana Boušková
Václav Vydra a Jana Boušková
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 10. 2024

V úterý médii prolétla zpráva o konci účinkování herečky Jany Bouškové v pořadu Prostřeno!. S překvapivou zprávou přišel deník Blesk.cz s tím, že má informaci ověřenou od důvěryhodného zdroje. Jak se ale během dne ukázalo, šlo čistě o spekulaci, která se potvrdila jako nepravdivá. Redakce ŽivotvČesku.cz hovořila přímo s manželem Bouškové Václavem Vydrou, který informaci vyvrátil. Včera jsme točili a příští týden budeme také natáčet, není to pravda," uvedl charismatický herec s tím, že jeho žena stále hraje v divadle a nic se v jejich životě v poslední době nezměnilo.

Reklama:

Hlasy, které diváci slýchají v oblíbené kulinářské show Prostřeno! na druhé nejsledovanější tuzemské komerční stanici, patří Václavu Vydrovi a jeho manželce Janě Bouškové. Manželé na pořadu pracují od samého začátku, tedy dlouhých 15 let.

Reklama:

Deník Blesk.cz zveřejnil v úterý informaci o tom, že Jana Boušková by měla v pořadu skončit kvůli svému zdravotnímu stavu. V poslední době měla mít herečka zdravotní komplikace, o kterých se začalo spekulovat poté, co se manželé zúčastnili letního speciálu Prostřeno! a sami si vyzkoušeli vaření před kamerou.

Divákům se chování jindy vitální herečky nezdálo. V diskuzích někteří popisovali, že byla po celý týden nevýrazná a celkově působila nekomfortně a unaveně.

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila Václava Vydru s dotazem, zda jsou informace výše zmíněného periodika pravdivé. "Je to celé nesmysl. Pokračujeme a nemáme nejmenší signály, že bychom měli přestat točit Prostřeno!. Jana hraje v divadle a život běží dál stále stejně, jako běžel. Člověk nikdy neví, co se stane, ale jedeme dál. V pondělí jsme natáčeli další díly a natáčení dalších dílů nás čeká, takže diváka určitě zatím neochudíme," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Václav Vydra s tím, že pravda je, že při natáčení, kdy manželský pár byl před kamerou a vařil, nebyla jeho osudová žena v plné formě.

"Jana byla trošku unavenější, bylo vedro a někdo si z toho doložil nějaké závěry. Je to škoda, ale důležité je, že pro diváka připravujeme další díly," dodal pro ŽivotvČesku.cz oblíbený herec.

Redakce ŽivotvČesku.cz se dotazovala i na druhé nejsledovanější komerční stanici, jak to ohledně konce Jany Bouškové je. Odpověď zůstala stejná. "Žádné informace nebudeme poskytovat. A to, co se objevilo v médiích, je pouze spekulace, ke které se nebudeme vyjadřovat," uvedla krátce Klára Kotábová z PR oddělení pořadu Prostřeno!

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: