Reklama:

Jako strašák do zelí. Ultra štíhlá Tara Reid z filmů pro náctileté ukázala nelichotivou realitu v úzkých kalhotách

Tara Reid
Tara Reid
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 16. 10. 2024

Tara Reid, americká herečka, jež si zahrála ve filmu Prci, prci, prcičky, je známá nejen svou kariérou, ale také svou výrazně štíhlou postavou. Tentokrát na sebe upoutala pozornost na party v Los Angeles, kam dorazila v hnědé saténové košili a černých kalhotách. Spíše než lichotivý její postavě působil tento outfit jako volba, která vyzdvihla její ultra štíhlou postavu, která působí až děsivým dojmem. Herečka nedávno o své postavě promluvila pro magazín The Los Angeles Inquisitor. Jakékoliv problémy s příjmem potravy stále vyvrací.

Reklama:

Navzdory tomu, že se dlouhodobě spekuluje o tom, že Tara Reid trpí možnou anorexií, ona stále jakékoli poruchy příjmu potravy odmítá potvrdit. Hereččin vyzáblý vzhled je nicméně pro mnohé fanoušky a odborníky na výživu jasným signálem, že něco není v pořádku.

Reklama:

Při příležitosti vydání neoficiální knihy »Vanderpump Rules Ultimate Trivia« si herečka svým oblečením, které na ní spíše viselo, vysloužila přezdívku »strašák do zelí«. Na akci v Los Angeles se doslova ztrácela mezi ostatními, jelikož působila snad ještě drobněji než v minulosti.

Přestože se herečka neustále brání obviněním ohledně své váhy a zdraví, její vzhled na společenských akcích stále vyvolává kontroverze a spekulace, zda by neměla otevřeně přiznat problémy s příjmem potravy, o kterých se šušká již řadu let.

Blondýnka, jež příští rok oslaví padesáté narozeniny, poskytla před časem velmi osobní rozhovor pro časopis The Los Angeles Inquisitor, ve kterém přiznala, že nikdy v životě netrpěla anorexií či bulimií.

"Netrpím anorexií a nikdy v minulosti jsem jí netrpěla," řekla publikaci. "Rozhodně žádnou bulimií netrpím. Bojím se zvracet, takže je to vyloučené. A příliš miluji jídlo," uvedla na pravou míru spekulace o vlastní váze. Tara se celý život musela vypořádávat s útoky, které se týkaly její ultra štíhlé postavy. Pro magazín přiznala, že až dnes je s kritikou na svůj vzhled smířená a své tělo miluje víc než kdykoliv předtím.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: