Reklama:

První foto Zdeňka Chlopčíka v novém pořadu v roli porotce

Zdeněk Chlopčík v novém pořadu
Zdeněk Chlopčík v novém pořadu
Foto: Se svolením TV Nova
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 18. 10. 2024

Známý taneční mistr a dlouholetý porotce soutěže StarDance Zdeněk Chlopčík se po svém odchodu z České televize rozhodl přijmout novou pracovní výzvu na televizi Nova. Nejsledovanější komerční stanice aktuálně vysílá seriál »Taneční« režiséra Jiřího Vejdělka, který bude Chlopčík nově komentovat a působit v něm jako poradce pro taneční techniky. "Pozvali jsme jej, aby posoudil vybrané scény z našeho nového seriálu Taneční," uvedl kreativní producent seriálu Matěj Podzimek pro TV Nova, která redakci ŽivotvČesku.cz jeho vyjádření poskytla.

Reklama:

Po osmnácti letech v porotě StarDance, kde se proslavil svým přísným hodnocením, se Zdeněk Chlopčík na Nově představí v trochu jiné roli. Diváci ho uvidí především jako komentátora a průvodce seriálem Taneční, kde bude komentovat taneční techniky herců.

Reklama:

Zpráva o Chlopčíkově přechodu na Novu přišla jen krátce poté, co se odvysílal první díl StarDance a diváci Chlopčíkovu nepřítomnost v porotě hojně odsoudili. Taneční mistr a majitel taneční školy Zdeněk Chlopčík změnu přijal pozitivně a těší se na nové možnosti, které mu umožní věnovat se tanci z trochu jiné perspektivy.

"O nikom se tento týden nemluví víc. A je to pochopitelné, Zdeněk Chlopčík je bezpochyby nejznámější taneční mistr v téhle zemi. A tak jsme udělali rychlou akci a pozvali jej, aby posoudil vybrané scény z našeho nového seriálu Taneční," sdělil kreativní producent seriálu Matěj Podzimek pro TV Nova, jež redakci ŽivotvČesku.cz poskytla jeho vyjádření.

"S pohotovostí sobě vlastní s ním o nich hovoří sám režisér Tanečních Jiří Vejdělek. A nejdeme jen po tanci, ostatně stejně jako naši seriáloví manželé v podání Saši Rašilova a Jitky Ježkové, i Zdeněk se svou ženou vedou taneční lekce. Zdeněk má navíc, díky své více než třicetileté praxi, zkušeností na rozdávání," řekl Matěj Podzimek a dodal: "Tihle dva frajeři spolu, bez moderátora, nejen o tanci. Každý pátek večer na webu nova.cz, vždy před vysíláním nového dílu Tanečních."

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: