Reklama:

Hanychová se vyznala ze svých emocí krátce poté, co policie zveřejnila předběžné závěry šetření rvačky Soukupa a Dopity

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová s Miroslavem Dopitou
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová s Miroslavem Dopitou
Foto: Nextfoto 2x
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 22. 10. 2024

Dlouhé týdny tvrdila, že rvačka mezi jejím manželem Miroslavem Dopitou a padlým podnikatelem Jaromírem Soukupem, která se udála v druhé polovině září, má jediného viníka. Pohledem Agáty Hanychové si začal otec její dcery. Redakce ŽivotvČesku.cz zjistila, jak policie rozhodla, následně však došlo z jedné ze stran k doplnění důkazních materiálů. Influencerka se pravděpodobně v souvislosti s tím ve večerních hodinách velmi emotivně na svém sociálním profilu vyznala ze svých emocí.

Reklama:

Pro připomenutí událostí –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ v druhé polovině září před domem Hanychové v pražském Suchdole zasahovali muži zákona a pražská záchranka, a to poté, co se Dopita se Soukupem do sebe pustili. Místo slov za sebe nechali hovořit své pěsti. Mezitímco manžel Hanychové si odnesl z incidentu jen šrám na ruce, Soukup měl v obličeji hotová jatka.

Reklama:

Policie se následně událostí začala zabývat. V pondělí pro ŽivotvČesku.cz uvedla, že věc již vyhodnotila. "Policie se případem zabývala a na základě zjištěných skutečností to kvalifikovala jako podezření ze spáchání přestupku. Přestupek následně budeme postupovat správnímu orgánu k projednání," uvedla pro ŽivotvČesku.cz v pondělí dopoledne mluvčí policie Kristýna Zelinková.

Později upřesnila, že došlo k doplnění informací jedné ze stran, které policie bude dále prověřovat. To znamená, že v případě, že nedojde ke změně právní kvalifikace, bude věc postoupena, jak již bylo zmíněno, příslušnému správnímu orgánu.

Pro Hanychovou, která dlouhodobě označovala Soukupa za strůjce incidentu, pro kterého »to nedopadne dobře«, podnikatel oproti tomu tvrdil, že šlo o na něj připravenou léčku, tak závěr policie nejpravděpodobněji představoval jednu z nejtěžších chvil. Sama se tak vyznala ze svých emocí na svém profilu, kde odkázala na svou milovanou babičku, která před necelými dvěma lety skonala.

Je samozřejmě možné, že se v životě influencerky paralelně odehrála i jiná věc –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ je ostatně známo, že ráda manipuluje s veřejným prostorem, ale do kontextu událostí její neupřesněné sdělení zapadá.

K věci se vyjádřila pro ŽivotvČesku.cz i současná partnerka Jaromíra Soukupa Eva Feuereislová, kterou redakce oslovila. Blondýnka jen uvedla, že jí nepřísluší se k věci hlouběji vyjadřovat, avšak rozhodnutí policie respektuje, a pokud jde o Hanychovou, nebrala si servítky.

"Nejsem policejní orgán, a pokud tak policie rozhodla, je potřeba to respektovat. Nicméně je potřeba vnímat jako fakt, že Agáta udělá cokoliv, aby se jí na placené platformě zvedla sledovanost a ze sledujících získala na základě svých příběhů peníze. Tak to je. Můj postoj je takový, že stojím za Jaromírem, a víc k tomu nebudu říkat, protože mi to nepřísluší," doplnila pro ŽivotvČesku.cz partnerka podnikatele.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: