Reklama:

Ornella v rouše Evině. Josef Kokta zachytil svou ženu, jak se za křovím noří do ledové vody

Ornella Koktová a Josef Kokta
Ornella Koktová a Josef Kokta
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 10. 2024

Manželé Ornella a Josef Koktovi mají tři děti a společné chvíle bez nich si mohou dopřát jen velmi zřídka, jelikož nemají hlídání. Nedávno si však mohli dopřát zasloužený odpočinek a užít si jeden den ve wellness jen ve dvou. Pepa Kokta sdílel na sociální síti mimo jiné i video, kde se jeho žena ponořila do ledové vody jen v rouše Evině. "Blázen vlezla do toho studeného jezírka," okomentoval podnikatel intimní video, kde je sice Ornella nahá, avšak přes větvičky křoví není nic vidět. Pro ŽivotvČesku.cz postavu své ženy zhodnotil Kokta již před časem.

Reklama:

Josef Kokta nedávno sdílel na sociálních sítích intimní video své manželky Ornelly, které zachycuje její odvážné ponoření do ledové vody, poté co vyběhla ze sauny během wellnessu. Manželé si užívali po dlouhé době zasloužený odpočinek bez dětí. Ornella se rozhodla pro otužování v ledové vodě, Josef tento moment zachytil a sdílel.

Reklama:

"Blázen vlezla do toho studeného jezírka, no strašný," okomentoval Josef čin své manželky, který zhodnotil jako odvážný, jelikož on by do studené vody prý nevlezl.

Takových chvil, kdy mohou být manželé jen sami dva, si velmi cení, protože kvůli rodičovským povinnostem a pracovnímu vytížení si podobné výlety mohou dovolit jen sporadicky. Den o samotě jim ale evidentně poskytl potřebné načerpání energie a užili si ho naplno.

Někdejší podnikatel, kterého dělí s manželkou víc jak třicetiletý věkový rozdíl, si figuru své ženy nemůže vynachválit. Pro ŽivotvČesku.cz slovy chvály nešetřil. "Po třech dětech má úžasnou postavu, celá je úžasná," polichotil Ornelle Josef Kokta, který ji bezmezně miluje a kromě dětí ho s ní pojí i podnikání.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: