Reklama:

Michal Štika promluvil o šílených vztazích s manželem dcery Charlotte: Najdu si tě, kryso, vyhrožoval mi

Charlotte Štiková s partnerem Martinem
Charlotte Štiková s partnerem Martinem
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 10. 2024

Uběhl už více než měsíc od svatby Charlotte a Martina Stefanových. Veselka, jež byla v médiích hojně probírána, neměla ani pohádkový průběh, ale ani pozadí celé akce nepatřilo k nejideálnějším. Jak je známo, svatby se z Charlottiny rodiny zúčastnila jenom její matka Monika Binias. Velkého dne se nezúčastnila ani sestra Ornella, babička, ale ani otec Michal Štika, který byl zpočátku na vážkách, zda se velkého dne své dcery zúčastnit. Pro ŽivotvČesku.cz nyní odkryl šokující informace o tom, co je jeho zeť zač. "Vyhrožoval mi po telefonu," šokoval Štika.

Reklama:

Z nastávajícího manžela své dcery Charlotte nebyl Michal Štika nadšený už od začátku. Charlotte si Martina Stefana vzala po dvouapůlměsíční známosti. Svatby se téměř nikdo, kromě Moniky Binias, nezúčastnil. Otec nevěsty již dříve pro ŽivotvČesku.cz uvedl, že hlavním důvodem jeho neúčasti na svatbě nebyla až tak přítomnost jeho exmanželky Moniky, ale se sňatkem nesouhlasil především kvůli výběru ženicha.

Reklama:

"Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Přijde mi to zvláštní," řekl pro ŽivotvČesku.cz Štika jen pár dní před avizovanou veselkou. Nyní přiznal, že důvodů, proč je z manžela dcery zklamaný, existuje více. "Našel si na mě číslo a volal mi, co proti němu mám, tak jsem mu řekl, že nejsem nadšený z toho, že si moje dcera našla takového typa, jako je on. V tu chvíli zvolil jiný tón, začal mi tykat a vyhrožoval, že si mě najde," šokoval Štika s tím, že ho Stefan nazval krysou.

Michal Štika zároveň zopakoval, že je přesvědčený, že Martin Stefan není vhodným partnerem pro jeho dceru. "Od člověka, kterému je 50, bych čekal, že má nějaké zázemí. On nebyl schopný ani zajistit prstýnky na svatbu, auta, oblek si někde vypůjčil s cedulkou, zkrátka mi to přijde tak, že ten člověk není hoden žádné ženy. Je mi líto, že navíc jsou daleko od Prahy, kdyby bylo potřeba Charlottě nějak pomoci, tak ani není v dojezdové vzdálenosti z Prahy," podotkl smutný Michal Štika pro ŽivotvČesku.cz a dodal, že doufá, že jeho mladší dcera prozře a celý románek skončí rozvodem.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: