Reklama:

Mistr tance Jan Onder vyjmenoval pět párů ze StarDance, které jsou nejsilnější

Jan Onder
Jan Onder
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 26. 10. 2024

Třetí večer taneční soutěže StarDance se ponese v duchu hitů ze sedmdesátých let, kdy disco vládlo světu a taneční parkety zářily v rytmu rumby, cha-chy a valčíku. Na parket však tento týden vyjde už jen devět soutěžních párů, protože minulý týden opustili soutěž zpěvák Ondřej Ruml a jeho taneční partnerka Andrea Třeštiková. Redakci ŽivotvČesku.cz zajímal odhad profesionála, kdo ze zbylých párů má největší potenciál se protančit do »užšího finále - lépe řečeno, kterých pět párů se přiblíží finále«. Dlouhodobě StarDance pro ŽivotvČesku.cz komentuje taneční mistr a vyhledávaný lektor tance Jan Onder, který prozradil »pět párů«, které divák uvidí v druhé polovině soutěže.

Reklama:

Soutěž se s třetím kolem posouvá do další fáze, ve které se páry budou muset popasovat nejen s náročnými choreografiemi, ale i s očekáváním diváků. Aktuálně si zavzpomínají na éru sedmdesátek s nostalgií a láskou.

Reklama:

Soutěžní atmosféra houstne, a jak budou páry zvládat ikonické rytmy a náročné kroky v retro stylu, to je otázka, na kterou se těší nejen porota, ale i fanoušci, kteří sledují každý pohyb.

Do 3. kola se protančilo zmíněných devět párů ve složení: Filip Blažek a Adriana Mašková, Marta Dancingerová a Martin Prágr, Patrik Hartl a Tereza Prucková, Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, Jana Paulová a Robin Ondráček, Martina Ptáčková a Dominik Vodička, Chili Ta a Jakub Mazůch, Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk.

A je jasné, že i po sobotním přímém přenosu jeden z párů taneční parket opustí a s tím i aktuální ročník soutěže. Redakci však zajímalo, kdo ze současné »devítky« se pohledem zkušeného odborníka dostane do druhé poloviny soutěže. Jinými slovy, kterých pět párů je »nejsilnějších«.

"Podle mě, pokud jde o pětici nejsilnějších, když to tak nazveme, tak jde o páry Patrik Hartl a Tereza Prucková, Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk a Filip Blažek a Adriana Mašková. Jmenovaní se podle mě posunou dopředu a mezi nimi se bude rozhodovat, kdo nakonec v soutěži zvítězí. Zdůrazním však, že lehké to mít nebudou, protože letošní ročník je skutečně silný," odhadl pro ŽivotvČesku.cz Jan Onder, který není jen dvojnásobným vítězem StarDance, ale zejména u veřejnosti velmi vyhledávaným tanečním lektorem.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: