Reklama:

Módní policie zhodnotila provokativní outfit manželky Radka Johna, ukázala tělo modelky. Pár oslavil tři roky od svatby

Radek John s manželkou
Radek John s manželkou
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 27. 10. 2024

Na sociálním profilu manželky Radka Johna se objevily snímky, které jsou hotový skvost. Bývalá fotomodelka a vizážistka Markéta Johnová (dříve Zámyslická) si v rámci zrcadlových selfíček pohrává s devadesátkovými prvky a moderními detaily. Redakce ŽivotvČesku.cz se rozhodla ji zhodnotit v roli módní policie a je zřejmé, že v outfitové kombinaci se odvážně pouští do propojení klasického černého koženého saka s minisukní, kterou doplňuje výrazný top v pastelově fialové barvě. Myslíme si, že její styl vyvolává vzpomínky na ikonické módní trendy minulého století, ovšem s jasným akcentem na individualitu a osobitý styl. Zajímavostí je, že pár nedávno oslavil tři roky od svatby.

Reklama:

První pohled: Manželka publicisty a nepříliš úspěšného politika Radka Johna se rozhodla pro poutavý top s výstřihem a stylizovanými výřezy, které působí nejen odvážně, ale i velmi moderně. Pastelový fialový tón je lichotivý a přitahuje pozornost, přičemž dodává celkovému outfitu jemný kontrast ke klasickému černému saku. Volba masivních náušnic přináší zajímavý doplněk a dodává špetku elegance.

Reklama:

Dolní partie a celková stylizace: Kožená minisukně v černé barvě je klasickým prvkem, který dodává outfitu šmrnc a propojuje ho s rockovým stylem devadesátých let. Výrazné sandály na podpatku působí jako skvělá volba pro večerní vycházku, přidávají výšku a podtrhují ženskost.

Verdikt módní policie: Celkově styl Markéty Johnové odráží chuť experimentovat a odvahu kombinovat různé prvky, které nejsou obvyklé v každodenní módě. I když by mohl být výběr některých prvků stylově vyváženější, například méně výrazný top by lépe ladil s minisukní, jde o osvěžující příklad toho, jak se v módě meze nekladou.

Tři roky v manželství

Radek John letos v červenci oslavil se svou pohlednou manželkou Markétou tři roky od uzavření svazku manželského. V době, kdy se svatba konala, John pro ŽivotvČesku.cz popsal, jak veselka probíhala - šlo o skromnou událost, u které byli přítomni dva svědci a fotograf.

"S Markétou jsme si řekli, že nezanecháme žádnou ekologickou stopu, a protože bydlíme naproti oddací síni vršovické radnice, tak jsme sešli od nás ze schodů, pak vyšli do schodů na zámeček, tam jsme se vzali a zase vyšli schody k nám. Svatba probíhala 300 metrů od místa, kde bydlíme," popsal v roce 2021 poměrně klidný den John s tím, že šlo o naprosto malou tajnou svatbu.

"Z okna vidíme vždy hrozny lidí na všech svatbách, tak jsme si řekli, že to uděláme zcela obráceně. Měli jsme pouze dva svědky a fotografa, našeho kamaráda Jiřího Veselého. Pak jsme všichni zašli na zmrzlinu," dodal tehdy krátce po obřadu pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: