Přišel na svět po aférce s hospodyní. Syn Arnolda Schwarzeneggera je ve formě jako otec před lety

Arnold Schwarzenegger se synem Josephem
Arnold Schwarzenegger se synem Josephem
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 12. 2020

Před 24 lety měl slavný Arnold Schwarzenegger (73) románek se svou hospodyní. Měsíc se s měsícem sešel a Mildred Baena (59) mu porodila nemanželského syna. Herec a bývalý kulturista se o něm dozvěděl až po 8 letech a dnes je na něj náležitě hrdý. Přes netradiční vztah se Joseph (23) vydal v jeho šlépějích.

Joseph Baena byl před téměř 10 lety tématem číslo 1, když se ukázalo, že je nemanželským synem Arnolda Schwarzeneggera. Tehdy ženatý herec a kulturista měl milostný poměr se svou guatemalskou hospodyní a o tom, že je Joseph jeho, se dozvěděl až po 8 letech.

Vztah Josepha a Arnolda není tradiční vztah otce a syna, přesto si Schwareneggera vzal třiadvacetiletý mladík za vzor a snaží se být úspěšný a vypadat jako on.

V minulosti byl Arnold horou svalů, dnes se o to samé snaží Joseph. Na Instagram přidává fotografie téměř jen z posilovny. "Jsem rád, když vidím svaly růst,“ napsal například k jednomu z příspěvků. Otce označil za nejlepšího parťáka při tréninku.

Společný čas

S bývalou manželkou Marií Shiver má Arnold Schwarzenegger čtyři děti, se kterými se vídá při rodinných oslavách. Joseph na ně nechodí a čas tráví s otcem jinak.

Joseph a Arnold spolu navštěvují posilovnu Gold’s Gym v Los Angeles, kde jsou schopni trávit hodiny posilováním svalstva. Při cvičení se spolu občas zvěční a foto vyvěsí na internet.

Nejen v kulturistice šlape mladý Baena svému slavnému otci na paty, má ambice stát se hercem a rodičům udělal radost tím, že se mu podařilo vystudovat obchod na univerzitě Pepperdine. Tu Schwarzenegger finančně podporuje.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.